2777
2789
عنوان

خوشگلا بیاید ببینم چتری بزنم یا نه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 68 پست
اگه کم حجم میخوای مثلثو کوچیک بگیر اگه پر میخوای مثلثتو بزرگ تر کن  اروم اروم خورد کن یا بده ک ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی زاویه رو گفتی ۹۰درجه شما بودی یا کاربر دیگه میگم روش ها رو قاطی نکنم ؟!

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حساسم 😶 اما قشنگ حس عجله و پشیمونی بعدشو حس میکنم 😂هیچی نشده  اصلا میگم یهویی بزنم فقط ...

فک کنم فقط من بیخیال کوتاهیم 😂😂😂

خودتو اذیت نکن بابا

از تغییرات لذت ببر

من موهام بیاد تا وسط کمرم

میرم ی دفه باب میزنم

همه کرک و پرشون میریزه!! 😄😄

البته ناگفته نباشه که فقط دوبار این کارو کردم😅

اما خوشم میاد واقعا

مطمئن باش خوب میشی

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
فک کنم فقط من بیخیال کوتاهیم 😂😂😂 خودتو اذیت نکن بابا از تغییرات لذت ببر من موهام بیاد تا وسط ک ...

خوبه اصلا پوستت خراب نمیشه حساس نیستی ایول 🤩

مرسی عزیزم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
خوبه اصلا پوستت خراب نمیشه حساس نیستی ایول 🤩 مرسی عزیزم

نه بابا

رو موضوعای دیگه قششششنگ حرص و جوشیم

چتری زدی، عکسشو بزار

لایکم کن ببینم

تو میتووونی 💪😂

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
مرسی عزیزم زاویه رو می‌دونم چی میگی کلا جلو موهای بقیه رو این مدلی کوتاه میکنم فقط دو تا  چیز ...

نه نمیخاد بپیچونی

ببین همون قدر ک میخای کوتاه بشه ینی همون حجمو بریز رو پیشونیت قدی ک میخای رو بزن بعد همون دسته رو ببر بالا، بالا کمیره کوتاه بلندی داره همه رو یه دست کن

🤷‍♀️

نه نمیخاد بپیچونی ببین همون قدر ک میخای کوتاه بشه ینی همون حجمو بریز رو پیشونیت قدی ک میخای رو ب ...

مرسی عزیزم  متوجه شدم راهنما زدن رو منظورت بود 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

بچه ها مرسی ازتون چتری نازک زدم کناره های گوشمم ی مقدار خرد ریختم 

آقا دستت همتون درد نکنه بچه ها خییییلی خوب شد و بهم میاد 

فقط کلا ببخشید  عسسسک حتی وسیله اینا هم نمیتونم بخاطر ی سری موضوعاتی که برام پیش اومده و اینجا گفتم 💕😘🤩

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏