2777
2789
چه درشت بوده تو 37 اگه به 40 هفته میرسیدی 4 بیشتر میشد

وای اشتباه شده عشقم ۲۸۰۰ بود 😂اتفاقا انقد کوچولو بود مثل عروسک 

ولی بعد با شیر خودم خیلی تپل و چین چینی شد

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اشتباه شده عشقم ۲۸۰۰ بود 😂اتفاقا انقد کوچولو بود مثل عروسک  ولی بعد با شیر خودم خیلی تپل ...

😒من خوندمش داشتم حرص میخوردم چرا مال من کمه😂😂😂

زندگی من تویی عشق مامان❤
😒من خوندمش داشتم حرص میخوردم چرا مال من کمه😂😂😂

😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اخه خیلی شکمم بزرگ نیس ولی خیلی ترک خورده 

به بزرگی و کوچکی نی نی نیبست

منم شکمم زیاد بزرگ نشده هنوز اما وزن بچه خوبه

روغن میزنی شکمت برای ترک ها؟

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

اهان  الان چند وقتشه؟

الان ۱۶ ماهشه

بسلامتی خدا حفظشون کنه جنسیت و سنشون ؟ معاینه شدی؟ شکمت اومده بینه پاهات یعنی افتاده پایین؟ خب خ ...

نه عزیزم چه تجربه ای من دوتا پسر 12 و شش ساله دارم واسه هیچ کدوم ذره ای درد نداشتم خودم بستری شدم و با امپول فشار دنیا اومدن. همه میگن دردای خود ادم خیلی راحت تر از امپول فشاره. برای همین میخوام خودم دردام شروع بشه. 

این کنجدم بعد دوتا پسر دخمله!! متاسفانه من وزنم خیلی بالاست چاقی شکمی خیلی خیلی بدی دارم. و شکمم در کل افتاده هست. هفته 36که ماما معاینه ام کرد گفت سرپا زیاد می ایستی یا فعالیت زیاد داری گفتم خوب اداره میرم و تو خونه هم کار زیاده اونم با دوتا بچه. گفت استراحت کن سرش خیلی پایینه. میدونین هرچی خواهشش کردم زایمانمو و مطب بگیر قبول نکرد گفت من مطب زایمان نمیگیرم فقط بیمارستان!!

منم رفتم ی ماما دیگه که خیلی قدیمیه و سالهاست تو مطب زایمان میگیره و تازه بازنشسته شده گفت بیا مطب زایمانتو میگیرم. گفت اگه تا 38دردی نداشتی . 38هفته بیا معاینه ات کنم. خیلی دو دلم . ما تو شهرمون یدونه بیمارستان داریم اونم دولتی درسته بیماران کرونایی مجزا هستن ولی حتی کادر اداریش همه کرونا مثبت هستن چه برسه به درمانی. نمیدونم برم مطب زایمان کنم یا نه. مطبشم مریض زیاد میره میاد

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین