2777
2789
عنوان

دیرحرف زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 35 پست
انقددد زرنگه ک نگو هرچی بگم قشنگ میفهمه میریم پباده رویی میگم روخط سفید برو تو جاده فقد رواون خطه

اصلا نگران نباش اصلا یهو حرف نیاد مختون هم میخوره بعدا دوباره اینجا تاپیک‌میزنی چیکار کنم کم حرف بزنه 🤗😅

اصلا نگران نباش اصلا یهو حرف نیاد مختون هم میخوره بعدا دوباره اینجا تاپیک‌میزنی چیکار کنم کم حرف بزن ...

خودم دلم روشنه ولی حرفای بقیه...  گوشی تبلت همه چیشو بلده حتی یه جاهابلده ک شوهرم میگه من بلد نیستم ممنون ازت عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی و از نزدیک دیدم تا سه سالگی در حد چند کلمه میگفت توجهش هم کم بود زرنگ هم نبودخانواده اش از نگرانی همیشه حالشون بد بود   الان نزدیک ۴ ساله یهو حرف اومد زرنگ هم شد پسر شما هم حرف میاد نگران نباش 

عزیزم منم یه مادرم با شرایط شما با این تفاوت که من صبح تاشب با حداقل ۸ تا از دکترهای روانشناسی حرفه ای تو دانشگاه بین اللمل در تماس بودم ، زیر رو این ماجرارو دراووردم ( مامان من میرف رو مخ ام ک پس این کی حرف میاد ! و فلان ) خلاصه کنم برات حتی یک نفرشون نگف الان ببر گفتار درمانی ،فقط گفتن تو خونه سوال پیچش کن ! جواب های اره یا نه ازش نخواه . مجبورش کن توضیح بده حتی اگه اده بودی میکنه ، کارتون فارسی ، کتاب ، شعر خیلی خوبه . پسر من عاشق تیتراژ کودک شو ، اولاش ک پخش میشد فقط جیغ میزد الان نصفه شعرو باهاش میخونه هر دفه روون تره

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️