سلام پسرم دوسال و سه ماهشه هنو در حدکلمه میگه اونم کلمه های خاص خوب حرف نمیزنه من خیلی نگرانم کسی بوده بچه اش اینجورباشه چیکار کرده خوب شده لطفا راهکار بلدین بگین بهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم یکی و از نزدیک دیدم تا سه سالگی در حد چند کلمه میگفت توجهش هم کم بود زرنگ هم نبودخانواده اش از نگرانی همیشه حالشون بد بود الان نزدیک ۴ ساله یهو حرف اومد زرنگ هم شد پسر شما هم حرف میاد نگران نباش
عزیزم منم یه مادرم با شرایط شما با این تفاوت که من صبح تاشب با حداقل ۸ تا از دکترهای روانشناسی حرفه ای تو دانشگاه بین اللمل در تماس بودم ، زیر رو این ماجرارو دراووردم ( مامان من میرف رو مخ ام ک پس این کی حرف میاد ! و فلان ) خلاصه کنم برات حتی یک نفرشون نگف الان ببر گفتار درمانی ،فقط گفتن تو خونه سوال پیچش کن ! جواب های اره یا نه ازش نخواه . مجبورش کن توضیح بده حتی اگه اده بودی میکنه ، کارتون فارسی ، کتاب ، شعر خیلی خوبه . پسر من عاشق تیتراژ کودک شو ، اولاش ک پخش میشد فقط جیغ میزد الان نصفه شعرو باهاش میخونه هر دفه روون تره