سلام پسرم دوسال و سه ماهشه هنو در حدکلمه میگه اونم کلمه های خاص خوب حرف نمیزنه من خیلی نگرانم کسی بوده بچه اش اینجورباشه چیکار کرده خوب شده لطفا راهکار بلدین بگین بهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعاالهی شکر اخه پسرمن یه بارتب بالا تشنج کرد میگم نکنه...
نه من علاوه بر این دخترم پسرمم ۳سال و ۳ ماهگی حرف اومد قبلش فقط چند تا کلمه ی کج و کوله میگفت ولی خب با اینکه اینو میدونم بازم برای دخترم ناراحتم دوس دارم زودتر حرف بزنه
پسر من سه سالو ۴ ماهشه هنوز جمله بندی خوب بلد نیست ! خیلی کلمه هارم کجکوله میگه ، استادمدکتری روان ...
نه اشتباهه
دکتر گفت تا 3سال باید 70 درصد جملاتش رو متوجه بشین
3.5 دیگه باید کامل حرف بزنه
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
نه اشتباهه دکتر گفت تا 3سال باید 70 درصد جملاتش رو متوجه بشین 3.5 دیگه باید کامل حرف بزنه
متوجه شدن یچیزه جمله بندی درست چیز دیگه ! اینکه بچه متوجه نشه کلا جملات رو تاخیر رشدی محسوب میشه ولی بیان جملات ماجراش فرق داره ، عزیزم نگفتم کلمه ! گفتم جمله بندی درست تا ۵ سال وقت داره .
متوجه شدن یچیزه جمله بندی درست چیز دیگه ! اینکه بچه متوجه نشه کلا جملات رو تاخیر رشدی محسوب میشه ولی ...
منم.گفتم.جمله
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓