2777
2789
عنوان

خبری از اونی که دیشب میگفت بچهام چیزای عجیب میگن نشد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 55 پست
خانوما لینکشو ندارین؟😟

رفتم دیدم ترکیده

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بر محمد و اااال محمد صلوااااات خدايا عجب گوهي خوردم هي پرسيدماااااا😭😭😭😭😭

😁😁دیشب بودی چیکارمیکردی

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
😁😁دیشب بودی چیکارمیکردی

وااااي همين الان شايد باورت نشه رفتم زير پتو پيش دخترم خوابيدم😅😅😅😅😅

من نميدونم اخه يكي بگه فوضولي نكن نميميري كه

يـه چـش عســلي مهـرمـاهي🦋🔥🌈خدايـا دختـٰـرم و همســـر عزيــزتر از جٰـــانم رو در پــناه خودت محفــوظ بـدار👩‍👧❤️🌸✨ 
خوب ترسش کجاس جن زده شده شاید 

واي نگوووو اسمشاااا نياااار😭😭😭😭😭😭

بسم الله رحمان رحيمممممم

خدااااياااا منو ببخش كه فوضولي كردم حالا تا شب انالله ميشم

يـه چـش عســلي مهـرمـاهي🦋🔥🌈خدايـا دختـٰـرم و همســـر عزيــزتر از جٰـــانم رو در پــناه خودت محفــوظ بـدار👩‍👧❤️🌸✨ 
وااااي همين الان شايد باورت نشه رفتم زير پتو پيش دخترم خوابيدم😅😅😅😅😅 من نميدونم اخه يكي بگه فوض ...

منکه گفتم دختر.

خودت فضولی عشقم،😄

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
واي نگوووو اسمشاااا نياااار😭😭😭😭😭😭 بسم الله رحمان رحيمممممم خدااااياااا منو ببخش كه فوضولي كر ...

چرا گلم .تو قرانم هست که این چیزا

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
منکه گفتم دختر. خودت فضولی عشقم،😄

كاش با پشت دست زده بودي تو دهنم كاش ميمردمو و نميپرسيدم😭😭😭😭😭😭😭

عي الهي بميري فوضولي بي موقع

چرا گلم .تو قرانم هست که این چیزا

واي عزيزم بميرم الهي واسه امضات😭😭😭

اشكم پاشيد😭😭😭😭

عزیزم این بزرگه رفته شکایت کوچیکه روکرده من پسرم دوست خیالی داشت ولی این دیشبی واقعاترسناک بود

یعنی چی؟؟؟تو فکرش بایکی دوست بود؟؟چند سالگی؟؟

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
یعنی چی؟؟؟تو فکرش بایکی دوست بود؟؟چند سالگی؟؟

اره فکرکنم سه سالگی

باهاش بازی میکردغذابراش میبردسلام خداحافظی میکرد

باهاش حرف میزد

البته میرفت تواتاق

عاقا کاربریش رو یکی بگه

واي نكنه ميخواي بري ازش بپرسي؟

يني ميشه يهو دروغ گفته باشه؟؟؟