2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیان

89 بازدید | 1 پست

من اصلا سیاست ندارم نمیدونم چون سنم پایینه یا چی تو ی چشم بهم زدن زندگیم به هم میخوره همه میگن باید شوهرتو  تو مشتت بگیری سیاست زنونه داشته باشی

چجوری  واقعا به منم یاد بدین😥😅

کاش یکی بود ادمو خیلی بچگانه ده تا دوست داشت‌کم ولی واقعی!!!!!🖤🙃

نیاز نیست تو مشت بگیری فقط همراهش باش ، اونم یاد میگیره همراهت باشه 

اینا تجربه خودم هست و ربطی به سیاست نداره سعی کن هیچ وقت قهر نکنی اگر مشکلی پیش اومد زمانیکه اعصابش خرابه باهاش بحث نکن ی جوری بگو حق با شماست ولی بعد که آروم سد حرفت رو بزن و دلیل کارت رو بیان کن ، اگر حق با اون نبوده  بزار بفهمه 

هیچ وقت بد خانواده اش رو نگو اگر هم بد بودند بزار خودش ببینه و بفهمه ، چون اگر شما بگی ناخودآگاه جبهه میگیره 

در زیاد قناعت کن که به خودت سختی بدی نه زیاد ولخرجی کن که به اون سختی بدی همیشه در حد اعتدال زندگیتون خرج کن 

اگر مریض بودی یا حالت خوب نبود خیلی آروم بیان کن بزار بفهمه 

گاهی که خسته ای ، غذا درست نکن یا کار خونه رو بزار بمونه به خودت استراحت بده و بزار اونم یاد بگیره که گاهی نیاز به استراحت داری 

در همه شرایط احترامش رو نگه دار 

دیگه یادم نمیاد ...

نیاز نیست تو مشت بگیری فقط همراهش باش ، اونم یاد میگیره همراهت باشه اینا تجربه خودم هست و ربطی به سی ...

خیلی نکات عالی هستن خیلی ممنون بابت نطرتون چشم 😘😘😘😘

کاش یکی بود ادمو خیلی بچگانه ده تا دوست داشت‌کم ولی واقعی!!!!!🖤🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.