2777
2789
عنوان

ازدواج

426 بازدید | 42 پست

سلام روزتون بخیر

18سال دارم و ساکن تهران هستم..خواستگاری دارم که  ساکن سنندج(کردستان) هستند..و24سال دارن..از لحاظ مسعولیت پزیری و ویژگی های مثبتی که هرمرد نیاز داره نقصی نداره..از لحاظ مالی هم مشکلی ندارن(از لحاط عاطفی هم به شدت وابسته و عاشقیم)..و خودم هم به گفته اطرافیان..عاقل تر از سنم هستم..اما تجربه دوستان رو میخواستم بدونم..ازدواج درسن پایین..و ساکن شدن و زندگی کردن تو یه شهر دیگه..چه مشکلاتی رو ایجاد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت ک‌خوبه  و ماشالله از تایپ کردنت معلومه عاقلید

ولی راه دور سخته ، منکه الان ۳۲ سالمه حاظر نیستم راه دور برم 

باید روحیه خودتو بشناسی ک از پسش برمیای یا نه!!!!

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

اگر از اون خانواده ها نیستن که به پسر و کلا جنس نر اهمیت زیااااادی میدن و دختر رو بی اهمیت میکنن.ازدواج کن

به قول یه دوست دختر تا وقتی بهار داره باید شوهر کنه😁

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

میدونی چیه ؟

۱۸ سالگی سنیه ک دقیقا فک  میکنی بالاترین جای پختگی رسیدی و اگع با کسی باشی میتونی بهترین زندگیو براش رقم بزنی و به هر دوتون خوش بگذره حسابی

ولی وقتی یه سال بگذره میفهمی خیلییی چیزا بوده ک تونمیدونستی 

صرفا به حرف دایی و خاله ک گفتن عاقل تر از سنت هستی توجه نکن 

برو مشاوره تا اون بفهمه چقد بلوغ عقلی داری خواهری

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴

طاقت دوریو اینارووکه دارم..ی موضوع دیگه اینه که بهم میگ اگر دوست داری دراینده شاغل باشی مشکلی نیست..ولی من دوس دارم خودم تکیه  گاه  و گشتیبانت باشم و توکارنکنی..ولی منم دوست دارم استقلال مالی داشته باشم:(

طاقت دوریو اینارووکه دارم..ی موضوع دیگه اینه که بهم میگ اگر دوست داری دراینده شاغل باشی مشکلی نیست.. ...

كه ازت بگيره پولاتو يا چيزي خاستي بگه خودت بخر پول كه داري

كارير قديمي بوده ام😜