18سال دارم و ساکن تهران هستم..خواستگاری دارم که ساکن سنندج(کردستان) هستند..و24سال دارن..از لحاظ مسعولیت پزیری و ویژگی های مثبتی که هرمرد نیاز داره نقصی نداره..از لحاظ مالی هم مشکلی ندارن(از لحاط عاطفی هم به شدت وابسته و عاشقیم)..و خودم هم به گفته اطرافیان..عاقل تر از سنم هستم..اما تجربه دوستان رو میخواستم بدونم..ازدواج درسن پایین..و ساکن شدن و زندگی کردن تو یه شهر دیگه..چه مشکلاتی رو ایجاد میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا اینجوری خوب نیست اونوقت دختر و عروس رو اهمیت نمیدن بهش و حتی بچشونم اگر دختر بشه😒😐
■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■ ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■ ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
[QUOTE=133737738]فدات عزیزم بااینک خیلی ب مشکلات مالی برخوردیم و دوساله درگیر قرض و قسطیم اما باز نا ...
اصلااااا درسته مجردی خوبی داشتم اما هیچوقت پشیمون نشدم چون همدیگرو دوس داریم و واقعا داریم برازندگیمون تلاش میکنیم و نمیزاریم حرفای بقیه کوچک ترین ناراحتی توزندگیمون ب وجود بیاره..ادم متاهل ک میشه احترام و اعتماد ب نفس بیشتر میشه.خانوم ترمیشه و ....هیچوووقت ب چیزای منفی فک نکن و نزار ذهنتو خراب کنه