2777
2789
اتفاقا یه بنده خدایی چندروز دیر اجاره مغازشو داد صاحب مغازش زنگ زده بود گفته بود با ماه دیگه ۱۲ روز ...

من مستاجر خودم فاميلم هست اصلا اين ماه منتظر نبودم كرايه خونه رو واريز كنه و بهش هم نگفتم واريز نكن ولي گذاشتم به اختيار خودش و چند روز ديرتر داد ولي خوب واريز كرد و البته خدا رو شكر گفت كار و كاسبيش توي اين اوضاع كساد نشده چون دفتر كار دارن و مشتريهاشون ميومدن تعميرات لپ تاپ و اينجور چيزها هست كارشون ولي واقعا بايد هواي هم رو داشته باشيم .

يكي از بستگان نزديك من مغازه لباس فروشي داره كه خيلي اوضاع كاسبيش كساد بوده من خودم بهش پيشنهاد دادم چند تا از قسطاش رو براش پرداخت كنم ولي قبول نكرد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا . من واقعا درکش میکنم دیروز شوهر خودم کارشو از دست داد😢

وای خدای من خیلی بده انشالله به زودی بره سرکار جدید🤲شوهر من امسال ۷ ماه بیکار بود معنی واقعی بدبختی رو کشیدیم به همه قرضیم

اره واقعا حق با شماست ولی متاسفانه جفتشون خیلی پول دوستن میبینن که من عملا برج ۱۲ و ۱ اصلا کار نکردم

البته صاحب خونه شما رو نميدونم ولي بعضي از صاحب خونه ها هم مثل مادربزرگ من هيچ درآمدي به جز اجاره خونه نداره براشون سخته كه كرايه شون رو نگيرن .

وای خدای من خیلی بده انشالله به زودی بره سرکار جدید🤲شوهر من امسال ۷ ماه بیکار بود معنی واقعی بدبختی ...

آره والا بیکاری خیلی بده . کار پیدا کردن هم لامصب خیلی سخته مگه پیدا میشه . مرسی گلم ایشالا که پیدا بشه