2777
2789
عنوان

این دخترایی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست

عاشق موی مشکیم بااین ک همه حسرت رنگ موهای خرماییمو میخوردن چن سالهههه کلامشکی میپوشم باموی پرکلاغی و کتونی تااخرعمرمم اینجوری میمونم حتی اگ پنج تابچه بیارم واقعا فازشونو درک نمیکنم

😐😐از خیلی وقته موهاشونو زرد خیطی میکنن😐یکم ب روز باشیم حداقل ی رنگای قشنگ تر😑😑😑

خب اخه از اون خزتر ایراد گرفتن به سلیقه هاس تو ۲۰۲۰

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیپس ک از مد افتاد دیگه ..کی میزنه 😐 موی زرد هم که اره هست😣 خودمم دکلره موهام یهو زد بیرون😝😁😁 ...

ای جان😙

کی باید جمع کنه این قلب داغونو💔قلب ی دختر ۲۱ ساله سوخت💔

کاش تموم شع🤣

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من همكارمو تو پاساژ ديدم نشناختم از دور ميومد با نامزدش زل زده بود ب من با ي لبخند پهن منم ميگفتم اي ...

کلا رنگ عوض میکنن😂👌

عاشق موی مشکیم بااین ک همه حسرت رنگ موهای خرماییمو میخوردن چن سالهههه کلامشکی میپوشم باموی پرکلاغی و ...

عالیه😍👌

حلالت شیر مادرت ک موهاتو تیره کردی😐❤

😂😂😂مرسی ❤

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤