2777
2789

من می‌خوام به یکی کادو بدم ولی اولین بار نیست ...با اینکه اعتقادی ندارم همش میگم خرافاته ولی خب ذهنم درگیر شده ...تولدشه منم نمیدونم چی بگیرم فقط میدونم که ادکلن نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین کادو

که اونم پرت و پلاست

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

کلا من اعتقاد نداشتم ولی بعدش ک کادو دادم کلی بله سرم اومد وقعا میاره همونجور ک شدم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ولی در کل فک نکنم ب اون مربوط بود همه چی قسمته همین

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ببین هرچیزی تو زندگیت عزیزم هست باورایه توهست...

اگ ادکلن بخری بگی این ادکلن باعث میشه تاابد باهم باشیم و خوشبخت بشیم همین میشه

اگ ادکلن بخری بگی جدا میشیم همین میشه 

ولی نکته اینه ایمان قوی ب هرچی میگی داشته باشی شاید ادملن بخری انقدر ایمانت بالا باشه شاید بشین خوشبخت ترین زوج دنیا شایدم نه ... پس ذهنت خیلی ارزش داره وقت صرفش کن