2777
2789
عنوان

قارچ واژن و اقدام

9004 بازدید | 67 پست

دوساله درگیر این قارچ لعنتیم

دکتر رفتم پماد داده و قرص داده خوب میشم باز بعد چندماه برمیگرده

شیرینی جات نمیخورم

از دیروز که متوجه شدم عنبرنسارا دود دادم خیلی بهتر شد

امشب سیر گذاشتم ولی هیچ سفیدکی بعدش بیرون نیومد

فقط قسمت واژنم یکم سفیدک داره

میخوام اقدام کنم موندم چیکار کنم

پماد میترسم توی باروری تاثیر منفی بذاره

چیکارکنم؟😔

توی بارداری پماد کلوتریمازول توی بارداری ی داروی خوبی هست ضرری نداره 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه خوب میشی من نشدم یسالم هست هر چی بگی از قرصو شیافو غیره استفاده کردم الان دارم سیر درمانی میکنم روزیم دو بار تو اب نمک میشینم.بهترم 

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
یعنی الان تو اقدام مشکلی پیش نمیاره؟

اگ اقدام واس بارداری دارین و در مدت بارداری ی داروی safe هست ینی آسیب نمیرسونه ب جنین مشکلی نداره 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
دکترم بهم گفت یه روز در میون تو اب و جوش شیرین بسین

منکه همه کار کردم اینم میکنم

مال شما چجوری بود خیلی شدید بود؟

من دیروز از شدت خارش از خواب بلند شدم واژنمو نگاه کردم کلا سفید بود عنبرنسارا دود دادم فوق العاده کم شد ولی دیگه نداشتم استفاده کنم

لباس زیرنپوش .همیشه خوب خودتوخشک کن.اونجارو باشامپوبچه  بشور

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
منکه همه کار کردم اینم میکنم مال شما چجوری بود خیلی شدید بود؟ من دیروز از شدت خارش از خواب بلند شد ...

منم از شدت خارش سیر میذاره سه سوته ساکت میشه

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘