2777
2789
عنوان

فرم بينى بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 111097 بازدید | 154 پست
سلام .اره درست شد.ورم بود بعد ۶ماه اوکی شد،صبور باش عزیزم

واسه شما دراز بوده بینیتون؟ من بینیم خیلی درازه و بینی سربالا و کوتاه میخواستم که اصلا سربالا نیست. یک ماهه عمل کردم یعنی ممکنه خوب شه؟؟

واسه شما دراز بوده بینیتون؟ من بینیم خیلی درازه و بینی سربالا و کوتاه میخواستم که اصلا سربالا نیست. ...

آره دراز بود یعنی پروجکشن زیادی داشت الان پروجکشن کم شده یعنی انگار ورم نوک بینیم بوده که الان اوکی شده،ولی خب اگه بینی طبیعی خواستی یا دکترت طبیعی کاره نباید انتظار یه بینی کوچولو و جمع و جور داشته باشی،نوکش رو الان بالا نمیدن دیگه،طبیعی مد شده دیگه،بینی بدون عیب و نقص تحویل میدن ولی عروسکی یا نیمه فانتزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فرم اصلی بینی بعد یکسال هست، بینی منم اوایل خیلی ورم داشت و نوکش افتاده بود ولی به مرور هم کوچ ...

مگه میشه بینی ورم کنه سرش افتاده دیده شه؟؟مگ میشه بینی ک افتاده دیله میشه اصلا باز سربالا شه؟

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙
چسب كه ميزنم ورم تا يه حدي ميخوابه بعد دوباره بعد از چند روز برميگرده. 😭

سلاام. ببخشید مشکل بینی شما حل شد؟ منم 3 ماهه عمل کردم چسب میزنم خوبه ولی چند روز پشت سرهم نزنم بد فرم میشه اعصابم بهم میریزه 😣

سلام خانمی خوبین واقعا راس میگین من بارداول عمل کردم واقعا بینیم عالی بود فقط خیلی تیز بود بار دوم ع ...

سلام ببخشید شما دفعه دوم فقط نوک بینی رو اصلاح کرد؟ یا مثل عمل اول بینی کلا باید بشه؟ منم عمل کردم از نوکش خوشم نمیاد میخوام چند میل سربالا تر بشه ولی از عمل مجدد میترسم 

سلام ببخشید شما دفعه دوم فقط نوک بینی رو اصلاح کرد؟ یا مثل عمل اول بینی کلا باید بشه؟ منم عمل کردم ا ...

مال منم نوکش سربالا و تیز شده یک ماهه عمل کردم راهی هست از تیزی دربیاد 

کاش نوک بینی منم‌افتاده بود😢 الان ۳۵ روزه عمل کردم خیلی رو به بالاس من اصلا سربالا نمیخواستم حتی کفتم که سربالا نباشه ولی نوک بینیم همچنان بالاس ایا امیدی هست بیاد پایین؟ دکترم‌میگه تو روش جدید افتادگی نداریم اینم از شانسه منه😔کسی تجربه داره

مگه میشه بینی ورم کنه سرش افتاده دیده شه؟؟مگ میشه بینی ک افتاده دیله میشه اصلا باز سربالا شه؟

بابا سربالا چیه اخه من الان ۳۵ روزه عمل کردم عذا گرفتم که چرا رو به بالاس نوک بینیم،کاش برای منم افتاده بود😭

بابا سربالا چیه اخه من الان ۳۵ روزه عمل کردم عذا گرفتم که چرا رو به بالاس نوک بینیم،کاش برای منم افت ...

واسه تو ۳ ماه بد میوفته نوکش اونقد سربالا نمیمونه کجا عمل کردی

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙