2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 30 پست

هشدار جدی دکتر روازاده در خصوص جلوگیری از سقط_جنین به بهانه تشکیل نشدن قلب جنین

⭕️ سونوگرافی های زود هنگام دعوی تشکیل نشدن قلب جنین زیر دو ماه را بر سر زبانها انداخته اند و اضطراب بسیار شدیدی را برای مادران جوان به ارمغان آورده اند و زنان را عملاً مجبور به سقط جنین می کنند.

⭕️ بعد از یکبار سونوگرافی با این ادعا که ضربان قلب جنین ثبت نشده است، به مادر می گویند که این جنین قلب ندارد پس دستور می دهند به طرفۀ العینی بستری شود و جنین بی گناه را سقط کند و می گویند اگر در اقدام به سقط  کوتاهی کنی، چنان و چنین می شود….

⭕️ اینجانب دکتر روازاده، با تجربه چندین ساله خود در امر طبابت سوگند یاد می کنم که این بار حتماً و حتماً عجله کار شیطان است. بسیاری از این جنین هایی که توصیه به سقط مظلومانه شان می شود اگر سقط نشوند، بعد از گذشت یک ماه در سونوگرافی بعدی از قلب سالم و رشد طبیعی برخوردار خواهند بود.

⭕️ به مادران عزیز و پاکدامن کشورم توصیه می کنم، اگر به شما گفته شد که جنین قلب ندارد بستری نشوید و اقدام به سقط نکنید، به هیچ عنوان این حرف را نپذیرید و مضطرب نشوید. به خدا توکل کنید و یک ماه دیگر هم صبر کنید. جنینی که قلب نداشته باشد و رشد نکند به صورت طبیعی در رحم می میرد و دست هوشمند و قدرتمند طبیعت این جنین مرده را به آرامی و بدون هیچ عارضه ای از رحم شما طی یک دوره مشابه دوره عادت_ماهیانه دفع می کند.

⭕️ پس عجله نکنید و پیش از موعد دست به قتل کودک دلبند خود نزنید.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
خودش نمیفهمید منم گیج شدم میگع قلب دیده نمیشه میگم خب تشکیل نشده میگه نمیدونم

صبر کن اصلش اینه هفته ۷تشکیل بشه ولی دیر یا زود داره ۲یا ۳هفته صبر کن 

برای منو تو دلیم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا به حرف یه آدم اکتفا نکن و بچه ات رو بیخود سقط نکن اول یه جای دیگه سونو برو اگه گفت قلبش ...

اره خب

ولی خودشم گیج بود

میگه قلبش نیس

میگم یعنی تشکیل نشده

یاتشکیل شده وایستاده

میگه نمیدونم

اره خب ولی خودشم گیج بود میگه قلبش نیس میگم یعنی تشکیل نشده یاتشکیل شده وایستاده میگه نمیدونم

سعی کن سونوهای بارداریت رو یه جایی بری که رادیولوژیستش باتجربه و معروف باشه و دستگاه هاشون جدید باشه.

سعی کن سونوهای بارداریت رو یه جایی بری که رادیولوژیستش باتجربه و معروف باشه و دستگاه هاشون جدید باشه ...

حالافرداهم میخوام برم ببینم چی میگه 

دوهفتع گذشته

سلام عزيزم تا هفته ١١ يا ١٢ صبر كن اگه جنين تشكيل شده  ولي قلب نداره  احتمال تشكيل شدن قلب زياده. اما اگه كلا جنين نبوده و فقط كيسه بوده كه اميد زيادي نميشه داشت

براي حال خوب همديگه دعا كنيم 💚💚💚
حالافرداهم میخوام برم ببینم چی میگه  دوهفتع گذشته

انشالله که بیای همینجا خبر تشکیل قلب بچه ات رو بگی

ولی بازم میگم تا 12 هفته صبر کن

اگه یه جای بهتر میشناسی سونو برو اونجا و جای قبلی نرو

سلام عزيزم تا هفته ١١ يا ١٢ صبر كن اگه جنين تشكيل شده  ولي قلب نداره  احتمال تشك ...

سونوی اول گف کیسه وزرده هس برودوهفته بعدبیا

سونودوم گف‌ قلب دیده  نمیشه

هفته ۸برای تشکیل قلب دیر نشده ،،تا ۱۲صبر کن

عزیزم شما دکترا جنین شناسی داری یا پزشکی خوندی؟ قلب جنین در روز ۲۱ و ۲۲ شروع به ضربان میکنه و تا روز ۲۸ تکمیل میشه که میشه پایان هفته ۴ تکامل و هفته ۶ حاملگی. ایشون هفته ۸ هستن اگه میخواست تشکیل بشه تا الان شده بود اگر هم دیرتر تشکیل بشه نه البته نمیشه بازهم مشکل خواهد داست و بچش ناقص به دنیا میاد

عزیزم شما دکترا جنین شناسی داری یا پزشکی خوندی؟ قلب جنین در روز ۲۱ و ۲۲ شروع به ضربان میکنه و تا روز ...

قاعدتا اگر دکترا جنین شناسی داشتم اینجا با شما چت نمیکردم ،،همه دنیا میدونن اولین عضوی که تشکیل میشه قلب ،،شما یک سری به سایر کامنتها هم بندازید ،،،واقعیت اینه که تعداد کمی از پزشکان عزیز یابه درستی تحلیل نمیکنن و یا اینکه دستگاهشون مورد داره،،باز هم ارجاعتون میدم به کامنتها ،که میگن رفتن سونو پزشک بهشون گفته جنین قلب نداره ،که یک اصطلاح ،،و بعد از مدتی بهشون گفتن جنین قلب داره ،،و فرزندان سالمی هم دارند ،،،خواندن کامنتها ار حوصله من خارج و من فقط براساس عنوان نظر دادم اما زمانی که شما اعتراض کردید برگشتم و کامنتها رو خوندم ،،،علت اینکه هم بهش گفتم صبر کن اینه که ممکن در تشخیص سن بارداری اشتباه رخ داده باشه و اگر جنین بی قلبی هم باشه به مرور علایم سقط خودشون رو نشون میدن

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉