2777
2789
عنوان

سزارين يا طبيعى؟ دليلشم بگين لطفأو تجربهاتون از زايمان طبيعى؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 20 پست

طبیعی سختیش همون روزای اوله ولی سزارین تو زایمان راحتی بعدش تازه شروع میشه دختر خاله من تا مدت زیادی درد می کشید، همش رو تخت خواب بود

بعد چون تو طبیعی همون لحظه بعد بدنیا اومدن بچه شکمو فشار میدن تا مایعات و خون درون رحم خارج بشه تو سزارین این امکان نیست و تا یک مدت خونریزی هست. 

اونایی که دیگه برنمی گردن کجا میرن..¿

من ۳تا زایمان طبیعی داشتم،الحمدالله خوش زا هستم و خیییلی هم راضیم .دلمم واسه زایمان خییلی تنگ شده حیف که نمیشه دیگ بچه دار بشم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه سزارين راحت داشتم، با وجود پمپ درد بعدش هم درد نداشتم، فرداي روزي كه از بيمارستان اومدم خونه، خودم تمام كارهاي بچه ام رو انجام ميدادم و عوارضي هم برام نداشت.

من شخصا جون ساعت ها درد كشيدن و اعصاب انگولك كردن اون ناحيه توسط ماماها و بخيه خوردن  رو نداشتم

بنظر من گول این حرفا رو نخور  برا طبیعی  منم همینجور گول خوردم  طبیعی زایمان کردم  طبیعی وحشتناکه   اشتباه بزرگی کردم.سزارین نشدم بخدا الان یکسالو نیم میگذره ولی وحشت دارم از طبیعی

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
من زایمان نکردم ولی شنیدم طبیعی عوارضی مثل بواسیر میتونه داشته باشه

بله این اتفاق برا من افتاد وتا هفت هشت ماه   هروز  درد شدید داشتم که  گریه میکردم  تو زایمان اینجوری گریه نکرده بودم  و اینکه  همیشه هم باهات هست خوب شدنی هم نیست مگر اینکه عمل بشه  دکترم گفت ممکنه بعد از عملم دوباره برگرده

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹