2777
2789
عنوان

❤☪نیــمه ماه رسید و قمــری می آیــد❤☪

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 138 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از تاپیک قشنگت عید همتون مبارک قربون اقام برم
خدا جونم خیلی خیلی دوستت دارم.همه زندگیم هستی.
خودم رو فقط به خودت سپردم.ازت میخوام همیشه کنارم باشی وهیچوقت تنهام نذاری هیچوقت.ممنونم خدا جونم
آپلود عکس رایگان و دائمی احادیثی چند از امام جود و بخشندگی: - إنّما یُجْزى الْعِبادُ یَوْمَ الْقِیامَهِ عَلى قَدْرِ عُقُولِهِمْ. - همانا در روز قیامت بندگان به مقدار عقل و درک و شعورشان مجازات مى شوند.(کلمه الإمام الحسن (ع): ص 209) - اَلْخَیْرُ الَذّى لا شَرَّفیهِ: ألشُّکْرُ مَعَ النِّعْمَهِ، وَالصّبْرُ عَلَى النّازِلَهِ آن خوبى که شرّ و آفتى در آن نباشد شکر در مقابل نعمت ها و صبر و شکیبائى در برابر سختى ها است. (تحف العقول: ص 234، س 7) - الْیَدَیْنِ قَبْلَ الطَّعامِ یُنْفِى الْفَقْرَ، وَبَعْدَهُ یُنْفِى الْهَمَّ. شستن دست ها قبل از طعام فقر و تنگدستى را مى زداید و بعد از آن ناراحتى ها و آفات را از بین مى برد.(بحارالأنوار: ج 1، ص 218، ح 43) - مَنِ اسْتَخَفَّ بِإخوانِهِ فَسَدَتْ مُرُوَّتُهُ. کسى که دوستان و برادرانش را سبک شمارد و نسبت به آن ها بى اعتناء باشد، مروّت و جوانمردیش فاسد گشته است. (کلمه الإمام الحسن (ع): ص 209) - لَقَضاءُ حاجَهِ أخ لى فِى اللّهِ أحَبُّ مِنْ إعْتِکافِ شَهْر. هر آینه برآوردن حاجت و رفع مشکل دوست و برادرم، از یک ماه اعتکاف، در مسجد و عبادت مستحبّى، نزد من بهتر و محبوب تر است. (کلمه الإمام الحسن (ع): ص 139) - لَقَدْ فارَقَکُمْ رَجُلٌ بِالاْمْسِ لَمْ یَسبِقْهُ الاْوَّلُونَ، وَ لا یُدْرِکُهُ أَلاْخِرُونَ. امام حسن(ع) پس از شهادت پدرش امیرالمؤمنین علىّ(ع)، در جمع اصحاب فرمود: شخصى از میان شماها رفت که در گذشته مانند او نیامده است و کسى در آینده نمى تواند هم تراز او قرار گیرد.(إحقاق الحقّ: ج 11، ص 183، س 2 و ص 185)
طراحی تقویم 1396 با عکس اختصاصی کودک شما +طراحی تم تولد +ساخت http://www.nazgol1391.blogfa.com آدرس کلوپ :http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27465
السلام علیک یا امام حسن مجتبی ...مرسی سوگل جون عالیه برا من و خانواده ام دعا کن دعا کن دنبلچم خوب شه و خداوند نی نی سالم و صالح بذاره تو دلم مرسی
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت