2777
2789

سلام دوستان 

امروز سونوگرافی ان تی و ان بی رفتم 

چون بلد نبودم و بار اولم بود خیلی طول کشید،میخواستم بگم به بقیه که چه کارایی لازمه قبلش انجام بدن تا بدون مشکل ان شاءالله انجام بشه.

نکته 1:این رو بدانید که دوساعتی حدودا طول می کشه و کتاب همراه خودتون بردارید که حوصله اتون سر نره و حواستون پرت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان تی برا چن هفتگیه؟چندگرفتن ازت؟ان بی دیگه چیه

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  

نکته 3: حتما باید مثانه تون پر باشه تا خوب بتونن کارو انجام بدن من تو هفته ی دوازدهم رفتم قبلش یکم اب خورده بودم،اما بخاطر این دوبار سونوگرافی شدم و دکتر گفت برو اب بخور و بیا که همین کلی معطل شدم به خاطرش

نکته 4:باید قبل سونوگرافی یکم پیاده روی کرده باشید و بعد برید سونو بشید در ضمن حتما باید اب بخورید تا مثانه پرباشه و هم چیز شیرین قبلش خورده باشید.

نکته:حواستون باشه همون اول مرید این کار ها رو بکنید چون اول که پذیرش می شید نوبتتون نمیشه و برای من بعد یکساعت و ربع شد پس اول دفترچه رو بدید و بپرسید چقدر باید منتظر بشید وتو مدت انتظار این کار هارو انجام بدید