2777
2789
من ابی پرنگشم قبل عید ۱۶ خریدم راصی بودم صورتیشم خیلی بوش لطیفه تو عطر گرمیام دانهیل ابی ودِرک خریدم ...

بیک بود دانهیل ابی و دریک

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه یادم باشه مرسی😘عطر گرمیام بوش شیرینه؟

من چون سرکار میرم گرم وشیرین دوست ندارم بعد یک مدت بوی بد میده.دانهیل آبی خنک وسرد.درک هم خنکه.صورتی بیک خیلی بوش ملیحه .ابی بیک بیشتر مردونه است ولی اسپرته وبوی اونم خنک

ابن عطرها قیمتاسون خیلی مناسبه ولی ماندگاری نداره اگه عطر گرونتر خواستی بگو چندتا که تست کردمو بهت ب ...

چه بد موندگاری نداره

پیشنهادبده بهم یه دفه زد به سرم ازهمینا خریدم😅آره منم شیرین استفاده نمیکنم دوس ندارم دلمومیزنه بوش 

من چون سرکار میرم گرم وشیرین دوست ندارم بعد یک مدت بوی بد میده.دانهیل آبی خنک وسرد.درک هم خنکه.صورتی ...

آره منم شیرین اصلادوست ندارم تاحالاهم شیرین نخریدم بوش دلمومیزنه وبه قول تو آره بوی بدی میده بعدیه مدت،مرسی عزیزم ازراهنماییت یادم باشه اینا🌹❤😘دوستم آبی کمرنگ فک کنم شماره ۱۲بود گرفته بود خیلی خوش بو بود وبوش ملیح بود ولی من هرچی گشتم پیدانکردم