2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقت پیش بود که 

وحید بالاخره مخ گلی میزنه جدا میشه از شوهرش بعدش ازش پول میگیره صدف هم حامله میشه ، وحید گلی رو میزده، شک گلی به مادرش زیاد میشه یه مدت قطع ارتباط میکنه ، یه شب که گلی تو اینسنا می بینه مهران و وحید و صدف همه شمالن ناراحت میشه اسکرین چتهاش میفرسته واسه مهران، مهران وحید کتک میزنه گلی داشته خودکشی میکرده مادرش میاد پیشش بعد می فهمه که پسرخاله مهران که شکل مهران هست خواستگار مادرش بوده با مادرش صحبت می کنه تا. ازدواج کنه مهران هم زن می گیره خودشم هر چند صباح پسرش می بینه 

با وحید چیکار کرد؟

کات کرد وحیدم زنش طلاق نگرفت بعد گلی یه دخترو برده بود خونه صدف هم دیده بود ولی طلاق نگرفت خونه گلی ک ازمهران گرفت دادجای مهریه صدف اخه صدف شکایت مهریه کرده بودوحیدهم افتادزندان اینم خونه روفروخت برا وحید   بازباصدف اشتی کرد صدف حامله شد الکی ب گلی میگفت زایمان کنه طلاقش میدم اونم صبرکرد بچه ک دنیا اومد گفت باید بزرگش کنه بچه بدون مادر نمیشه

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍