2777
2789
عنوان

بالش گردنی برای عمل

39 بازدید | 6 پست

بچه ها از این بالشت گردنیای ۳۰۰ الی ۶۰۰ تومنی کجا گیر میاد بخرم اون روز از یه کالا پزشکی فقط وقت کردم بپرسم از این طبی ها داشت ۱و۸۰۰ برم کجا بخرم کالا پزشکیا دیگه بالش گردنی ارزون دارن ؟

تهرانی؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شیراز

من از یه بازارچه تو تهران گرفتم

روش زده fedra بزنی گوگل دیجی کالا داره خیلی سفت و خوبه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من از یه بازارچه تو تهران گرفتمروش زده fedra بزنی گوگل دیجی کالا داره خیلی سفت و خوبه

اره ولی دیجی وقت ندارم بخرم تا عمل ام نمیرسه بنظرت کالا پزشکیا دیگه دارن یا برم تو کالاخواب که روتختی اینا دارن شاید پیدا کردم؟

اره ولی دیجی وقت ندارم بخرم تا عمل ام نمیرسه بنظرت کالا پزشکیا دیگه دارن یا برم تو کالاخواب که روتخت ...

درسته

کالا پزشکیا چون طبی میفروشن قیمتش بالاس برو کالا خواب