بچه ها از این بالشت گردنیای ۳۰۰ الی ۶۰۰ تومنی کجا گیر میاد بخرم اون روز از یه کالا پزشکی فقط وقت کردم بپرسم از این طبی ها داشت ۱و۸۰۰ برم کجا بخرم کالا پزشکیا دیگه بالش گردنی ارزون دارن ؟
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روش زده fedra بزنی گوگل دیجی کالا داره خیلی سفت و خوبه
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
اره ولی دیجی وقت ندارم بخرم تا عمل ام نمیرسه بنظرت کالا پزشکیا دیگه دارن یا برم تو کالاخواب که روتخت ...
درسته
کالا پزشکیا چون طبی میفروشن قیمتش بالاس برو کالا خواب