2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه چهارساله دارین

269 بازدید | 30 پست

بچه ها شما حرف گوش نمیدن فقط به زور،،یعنی دوماهه زمین تا اسمون تغییر کرده هر حرفی رو باید ده بار بگم تا بشنوم یه بچه یه ساله هم دارم خیلی عصبی شدم دست خودم نیست؟؟مثلا داداشش خوابه هر چه میگم یواش حرف بزن تا بیدار نشه اصلا نمیفهمه دوباره کار خودش رو میکنه

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
بله اینجوریه کاملا خودرای 

اذیت نمیشین؟؟چطور برخورد میکنین؟؟

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه اقتضای سنشه فقط یکم رعایت کن لجشو درنیاری که لجباز میمونه مثلا بهش نگو ساکت باش داداشت بیدار میشه بگو برو ماشینتو بیار ببینیم میتونه سرسره بازی کنه بعد یکم باهاش بازی کن خودش خود به خود مشغول میشه کلا تو این سن بچه ها فعل امری خوششون نمیاد زنگ لجبازیشون فعال میشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بچتون متولد چه سالیه؟

۹۵

پسرمنم همینجوری بود..الان ۵سالشه ی کم بهترشده..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من دختر ۷ سالم اینجوری شده . بقیه تو قرنطینه با شوهراشون دعواشون میشه من با دخترم😐

😍😍😍 گناه داره بیشتر باهاش بازی کن

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍

بچه ها از سن 3 تا 7 سال خودرای و مثلا میخوان مستقل بشن دختر من الان 6 سالشه ازم اگه حساب نمیبرد که دیگه هیچی ولی بازم باید یه حرف چند دفعه بهش بگم تا گوش کنه مثل دیروز واقعا عصبیم کرده بود از دیروز تنبیه و باهاش حرف نمیزنم