2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه چهارساله دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست
طبیعیه اقتضای سنشه فقط یکم رعایت کن لجشو درنیاری که لجباز میمونه مثلا بهش نگو ساکت باش داداشت بیدار ...

ممنونم عزیزم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اقتضای سنشه من خیلی اهمیت نمیدم شاید در روز یکی دوبار سرش داد بزنم به خاطر کارای خطرناکش

مثلا باردارم اینم میدونه میاد پاشو صاف میذاره رو شکم من با خنده و بدجنسی 😐

😍😍😍 گناه داره بیشتر باهاش بازی کن

خیلی حرصم و درمیاره. یه داداش ۳ ساله و یه آبجی ۹ ماهه ام داره. هم بازی داره فقط خیلی زور میگه به همه.

دقیقا همون لحظه که نیاز داری با یکی حرف بزنی تا چشم کار میکنه کسی نیست ..❤❤❤❤❤❤❤

پسرمنم همینطوریه ،متاسفانه ازمنم حساب نمیبره ،فقط از باباش حساب میبره ،تا وقتی اون بیاد خونه من میمیرمو زنده میشم از دست شلوغ کاریاش ،خودمم حامله ام ،از بس ریخت وپاش هاشو جمع میکنم دیگه جونی برام نمونده

پسرام همه دنیای منن 😍😍

توروخدا انقد نه خودتونو اذیت کنید نه بچه هاتونو

انقد ناشکری نکنید، منم دخترم همسن بچه های شماست اما اوتیسم خفیفه، دلم میخواست الان جیغ بزنه و شیطونی کنه اما 💔

حالم خیلی خرابه، برای دختر 3ساله ام دعا کنید😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
به نظرم اقتضای سنشه من خیلی اهمیت نمیدم شاید در روز یکی دوبار سرش داد بزنم به خاطر کارای خطرناکش مث ...

بیشتر دعواهای من پسرم بخاطر داداشش کوچیکشه،که اذیتش میکنه،،یا میبینی کوچیکه اذیتم میکنه دق دلیم رو اون خالی میکنم امیداورم بتونم درست شم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
توروخدا انقد نه خودتونو اذیت کنید نه بچه هاتونو انقد ناشکری نکنید، منم دخترم همسن بچه های شماست اما ...

عزیزم خدا کمکش کنه🙏🙏

بیشتر دعواهای من پسرم بخاطر داداشش کوچیکشه،که اذیتش میکنه،،یا میبینی کوچیکه اذیتم میکنه دق دلیم رو ا ...

منم حامله ام این روزای اخرمه دقیقا از این میترسم که نکنه بچه رو اذیت بکنه منم دعواش کنم ،هرروز این دعارو میکنم که خدایا خودت کمکم کن که بخاطر کوچیکه بزرگه رو اذیت نکنم خب اونم کوچیکه گناه داره 

پسرام همه دنیای منن 😍😍
خیلی حرصم و درمیاره. یه داداش ۳ ساله و یه آبجی ۹ ماهه ام داره. هم بازی داره فقط خیلی زور میگه به همه ...

منم بچه دومم دو ساله س تقریبا ..برعکس من دومی خیلی زورگو و قلدره😂😂😂😂

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍

اره تا حدودی. دیگه وقتی خودش میفهمه کاسه صبرم لبریز شده کوتاه میاد.

بچه ها نقاشی بچه های 4 ساله تون در چ حده. میتونین عکس بذادین؟ چ کارهایی رو مستقل انجام میدن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
منم حامله ام این روزای اخرمه دقیقا از این میترسم که نکنه بچه رو اذیت بکنه منم دعواش کنم ،هرروز این د ...

راحب نی نی جدید باهاش حرف میزنی ؟ پسر من از الان کلی ذوق داره و کلی برنامه ریزی کردیم ولی بعضی وقتا میزنه زیر همه چیز میگه نه اسباب بازی میدم بهش نه میذارم بخوابه میزنم لهش میکنم 😑😑😑

منم حامله ام این روزای اخرمه دقیقا از این میترسم که نکنه بچه رو اذیت بکنه منم دعواش کنم ،هرروز این د ...

بچه های داداشم اولی دومی رو اینقد اذیت کرده ک دومی فکر میکنه دنیا همینه ک داداش بزرگش همش بهش سیخونک بزنه. اصن اعتراض نمیکنه در برابر اولی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
 اره تا حدودی. دیگه وقتی خودش میفهمه کاسه صبرم لبریز شده کوتاه میاد. بچه ها نقاشی بچه های 4 سا ...

نقاشی فقط بلده خط و دایره بکشه،، فکر کنم فقط تلویزیون و بازی مستقل باشه وگرنه غذا زوریه، خواب هم تو اتاق خودش میخوابه