2777
2789
عنوان

اقدامیاا

191 بازدید | 19 پست

اولین اقدام برا ناباروری چیع؟؟ تقریبا یک سال و نیمه اقدامم و باردار نشدم!!! .. استرس دارم😭😭😭

تقریبا دارم افسردع هم میشم هر ماه کلیییی امید..ولی بعد ک پری میشم داغون میشم اصن😟

منم ماه رمضون میشه یک سال که اقدامم نگران نباش

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ماه رمضون میشه یک سال که اقدامم نگران نباش

حرف بقیه هم خیلییی رو اعصابمه😭 سعی میکنم مهم نباشه وب حرفاشون فک نکنم ولی خب نمیشه... ب همه هم گفتم ب بچه فک نمیکنیم و فعلا شرایطشو نداریم😟😟

من امروز دکتر بودم شوهرم خیلی تعداد اسپرمش کمه گف مشکوک ب واریکوسل هس براش سونو نوشت🙄

شوهرم گف تو دوران مجردی عمل کرده واریکوسل داشته..

خدا ب هممون نی نی سالم و صالح بده..

اولین کاری که باید بکنید همسرتون باید بره آزمایش سمن بده دکتر زنان هم براش میتونه بنویسه هم شمارو سونو کنه ببینه وضعیتتون چطوره

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

سلام اولین اقدام اینه که خودت  آزمایش و سونو و شوهرت آزمایش بررسی اسپرم انجام بدین زیر نظر متخصص وقتی مشخص شد مشکل چی هست دکتر خودش راهنمایی میکنه که چیکار کنید

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
حرف بقیه هم خیلییی رو اعصابمه😭 سعی میکنم مهم نباشه وب حرفاشون فک نکنم ولی خب نمیشه... ب همه هم گفتم ...

منم مثل تو به همه گفتم بچه نمیخوام جلوگیری داریم

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
حرف بقیه هم خیلییی رو اعصابمه😭 سعی میکنم مهم نباشه وب حرفاشون فک نکنم ولی خب نمیشه... ب همه هم گفتم ...

ماام اولاش میگفتیم نمیخایم ولی الان من وشوهرم بچه میبینیم اننننقد ذوق میکنیم ک همه فهمیدن بچه میخایم وبچه دار نمیشیم😭😭😭

به نیت 
من ۱ سال و ده ماهه ولی تابحال اقدام نکردم

عزیزم شما ک همسرت مشکوک به واریکوسل بااااااید حتما ی روز درمیون اقدام داشته باشی چون احتمال بارداری خییییلی کمه...ما ک ان شااله تا یکی دوماه دگ یا آی یو آی میکنیم یا عمل واریکوسل

به نیت