2777
2789
عنوان

آشپزی-ماست

123 بازدید | 14 پست

سلام خانمامن امروزماست زدم وتوش یه کاسه سرشیرریختم به غیراز۶قاشق ماست.الان که بعداز۶ساعت ازجای گرم برداشتم بزارم تویخچال دیدم روش یه لابی چربی بسته شیرم هم ۵کیلوبوده.ب نظرشماخوبه یابد؟یعنی ماستم خراب شده؟😣😣😣

Eshgham  

خب طبیعیه اونهمه سر شیر ریختی ،ولی چرا ریختی اصلن الان همه دنبال محصولات کم چربن ،شما دبل چری زدی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اگر سفت شده که خراب نیس

اگر خیلی گرمه بزار دمای اشپز خونه چند ساعت سرد شه بعد بزار یخچال

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طبیعیه اونهمه سر شیر ریختی ،ولی چرا ریختی اصلن الان همه دنبال محصولات کم چربن ،شما دبل چری زدی&nb ...

آخه خیلی ماستاخوشمزه میکنه همیشه میزدم ولی این باربیشترزدم.

Eshgham  

عزیز جان ماست کم زدی  اگه میخوای ماست خوب ببنده باید ماست بیشتری بزنی بهش چندبار درست کردم خیلی خوب شده 

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
عزیز جان ماست کم زدی  اگه میخوای ماست خوب ببنده باید ماست بیشتری بزنی بهش چندبار درست کردم خیلی ...

ولی همیشه همین مقدارماستامیزنم خیلیم خوب میشه الان مشکلم چربی شه.شمابرای هریک کیلوچقدماست میزنید؟

Eshgham  
ولی همیشه همین مقدارماستامیزنم خیلیم خوب میشه الان مشکلم چربی شه.شمابرای هریک کیلوچقدماست میزنید؟

دو سه قاشق

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
ن فقط اینباراین شکلی شده خودمم متعجبم😥😥😥

اره شبیه ته‌دیگ شده ،بزار یخچال تا فردا حسابی خنک بشه ،بعد معلوم میشه میشه خورد یا نه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اره شبیه ته‌دیگ شده ،بزار یخچال تا فردا حسابی خنک بشه ،بعد معلوم میشه میشه خورد یا نه 

خداکنه مزش خوب شده باشه چربی شا دستمال بندازم احتمال زیادبره

Eshgham