2777
2789

ولی خدایی با دختراتون عجیب غریب رفتار نکنید طفلیا بیشتر میترسن ، خواهشا و لطفا هم در مورد این چیزا هم به موقش همه چیو واسشون توضیح بدین ،من خودم ۱۲،۱۳سالم بود پریود شدم وقتی رفتم خونه گفتم مامانم و خواهرام رفتن پیش همدیگه شروع کردن در گوش هم پچ‌ پچ کردن😑

تا الانم که عقد کردم مامانم در مورد هیچ چیزی با من حرف نزده فقط بلدن زور بگن😅

توی پریودیشونم بهشون بگید گرمیجات بخورن و چیزایی که طبع سردی داره نخورن چون خودم به خاطر این چیزا و اینکه هیچی نمیدونستم کیست تخمدان پیدا کردم

لطفا دختراتون رو راهنمایی کنید در مورد همه چی🙏🏻

منم اوایل 13 بودم قدمم خوب رشد کرد حتی از خواهرم که 16 پیری شد بیشتر رشد کرد . و اینکه اصلا خاطره شو نمیخوام تعریف کنم مادرم نگاهای پادشاهانه میکرد و من خیلی خودمو بی خاصیت و ریز میدیدم فکر میکردم خخخخح بی ارزش تر شدم خیلی بد بود خیلی زیاد 😟

...یک عدد آدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم عزیزم  الان که خوابه جلو خودشم چیزی نگفتم اتفاقا  باروی باز باهاش برخورد کردم&nbs ...

ببخشید که خیلی دیر جواب میدم من وزنم ۳۵ بود قدمم دقیق خاطرم نیست ولی خیلی قدم بلند نشد الانم وزنم ۴۶

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
چقدر شما کوتاه فکری  دیگه وقتشه دیگه  منم یازده سالگی پریود شدم

عزیزم میدونم وقتشه ازقبلم براش توضیح داده بودم 

میدونستم که دیر یا زود میشه ناراحتی من بیشتر بخاطر اینه که بچم جون نداره مادرانه دلم براش میسوزه 

خودش قد کشید فقط من هرروز بهش پودر سنجد که با هسته اسیاب شده بود میدادم تا کمبود کلسیم برای رشد پیدا ...

ممنون اتفاقا دکتر طب سنتیم برای دختر من تجویز کرده بهش میدم امیدوارم خوب باشه