2777
2789
عنوان

چند تا سوال راجب کنکور

190 بازدید | 8 پست

سلام سال 1400 کنکور دارم رشته انسانی

لطفا لطفا هر کس کنکور داده رتبش خوب شده یا کلا اگه مشاور عزیزی تو سایت هست و کلا هر کس راجب کنکور و این مسیر سختش اطلاعات داره کمکم کنه مطمئنم که علاوه بر من خیلی های دیگه به راهنمایی نیاز دارن پس لطفا دریغ نکنین کمکتونو♥

اولا میخواستم بدونم کسی راجب پدیرش دانشگاه تهران دو تا رشته ی حقوق و روانشناسی رو اطلاع داره که تا چه رتبه ای مورد قبوله و پذیرش میکنن واسه این دو رشته ؟(مخصوصا حقوق برام مهم تره )

و اینکه به نظرتون من از کی شروع کنم جدی و سخت واسه کنکور مطالعه کنم که رتبه زیر 500 بتونم بگیرم ؟ اگه از همین الانا که حدود 1 سال و دو سه ماه تا کنکورم مونده شروع کنم میتونم همچین رتبه ای کسب کنم برای حقوق ؟( همونطور که گفتم هدفم بیشتر دانشگاه تهرانه واثعا یه ارزوی بزرگه برام )

کسی اگه رتبه برتر بوده تو همین 5 6 سال اخیر راجب مطالعه اش و کاراش توضیح بده چند ساعت درس خونده الان کدوم رشته و دانشگاهه و....

کلاس کنکور رفته یا خودش مطالعه کرده و.......

خلاصه که واثعا به کمکتون نیاز دارم هم من هم خیلیای دیگه  لطفا اگه این پست رو میبینیم و حتی یه ذره اطلاعات راجب کنکور و اینا دارین دریغ نکنین لطفا راهنمایی کنین حتما♥♥ 

وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس کنکور برو واسه هر درسی وکلاس برنامه ریزی کنکور

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

سلام من رشته ریاضی بودم رتبه ۸۶شدم..وشما با رشته من غیر مرتبط هسین نمیتونم مشاوره تخصصی بهتون بدم ولی میتونم مشاوره عمومی بهتون کمک کنم انگیزشی اگر خاسین  خدمتونیم