2777
2789
عنوان

بچه ها تا چن سالگی باید صریح حرف بزنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مادرشوهرم رفتنی هییی میگن این کی حرف میزنه پس؟برادر شوهرم نیگه من دوسالم بود سرزبون دار بودم حر ...

بهش بگو مگه قراره بچه من به تو بکشه که زود حرف بزنه 

هر بچه ای یه جوره

اصلانم برات مهم نباشه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
خب خداروشکر .خدا حفظش کنه

ممنونم عزیزم،همچنین🌹😍

واست بهترین ها رو میخوام چون واسه اولین بار فهمیدمت، واسه آخرین بار عاشق شدم، واسه اولین بار بخشیدمت . به امید رویای بوسیدنت به عشق تو چشمامو خواب میکنم اگه صد دفعه باز به دنیا بیام می دونم تورو انتخاب میکنم...💔
بهش بگو مگه قراره بچه من به تو بکشه که زود حرف بزنه  هر بچه ای یه جوره اصلانم برات مهم نباشه

کار هر دفعه شونه آخه.خسسستم میکنن.بش گفتم دوسالگیت حرف زدی چیشد؟؟زبونتو گذاشتن موزه؟

مقایسه بقیه اذیتم میکنه خیلی.میخام یواشکی ببرمش گفتار درمانی تا این حد

خیلی قاطع جوابشون رو بده 

بگو هر بچه ای یه جوره 

من در مورد راه رافتن پسرم ،قاطعانه جواب دادم و دیگه حرفی نشنیدم ولی اول باید خودت به این باور برسی که بچه ی شما ویژگی های  خاص خودش رو داره ،درست مثل این که یه نفر چشماش قهوه ایه و یه نفر سبز ...

میدونی اگه جلو مقایسه کردنا رو نگیری چه تاثیر منفی تو روحیه بچه ت میذاره ،یه بار با جدیت حرف بزن و برای همیشه راحت باش