2777
2789

پسر من دوسال و نیمشه.اونجوری که باید حرف نمیزنه.خودم میفهمم چی میگه ولی بعضی کلماتو اصلا نمیتونه بگه.چیکار کنم حرف بزنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مدلش اینطوریه دیر زبون باز میکنه

چکارش داری 

فقط زیاد باهاش حرف بزن

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
خواهرزاده من 2ساله و 2ماهشه فقط 4کلمه میگه

پسر خواهرم پنج ماه از پسر من بزرگتره یک و نیم سالگیش دیگه کامل حرف میزد.شعر میخوند.الانم انگلیسی حرف میزنه از جم کیدز یاد گرفته

دختر جاری من ۵ ساله که شد تازه یه کمی می فهمیدیم چی داره میگه؟!😑 همش نگرانش بودم...

واست بهترین ها رو میخوام چون واسه اولین بار فهمیدمت، واسه آخرین بار عاشق شدم، واسه اولین بار بخشیدمت . به امید رویای بوسیدنت به عشق تو چشمامو خواب میکنم اگه صد دفعه باز به دنیا بیام می دونم تورو انتخاب میکنم...💔
خب مدلش اینطوریه دیر زبون باز میکنه چکارش داری  فقط زیاد باهاش حرف بزن

خونه مادرشوهرم رفتنی هییی میگن این کی حرف میزنه پس؟برادر شوهرم نیگه من دوسالم بود سرزبون دار بودم حرف نمیزنه چرا؟عصبیم میکنن اصلا.پیش هرکی میشینن میگن آره اینم حرف نمیزنه

پسر خواهرم پنج ماه از پسر من بزرگتره یک و نیم سالگیش دیگه کامل حرف میزد.شعر میخوند.الانم انگلیسی حرف ...

من خیلی نگرانشم 

انگار قرارنیست بحرفه 

منصفانه تربود اگرهرکس تنها تاوان نفهمی خودش را میداد!
الان خوبه؟کامل حرف میزنه؟

آره الان ۶ سالشه مخ مون رو خورده بس که حرف میزنه خیلی ام ناز و گوگولیه😅😁😍😂

واست بهترین ها رو میخوام چون واسه اولین بار فهمیدمت، واسه آخرین بار عاشق شدم، واسه اولین بار بخشیدمت . به امید رویای بوسیدنت به عشق تو چشمامو خواب میکنم اگه صد دفعه باز به دنیا بیام می دونم تورو انتخاب میکنم...💔