2777
2789
باید رعایت کنی همه جوره از بو و عطر وسرخ کردنی و لوازم ارایشی گرفته تا فلفل و رب و گوجه و اینا کلا غ ...

اره دگ ی نوع حساسیت یا الرژیه دگ فک کنم بزرگتر ک بشن محو بشه خوب بشن

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی شما این دوتا رو دادی بهش؟ خوب بود براش؟

ببین بچه من ۲ اسفند شبا سرفه میزد انگار بزاق دهنش بهش میچسبید ..پسر من مشکل غدد داره .بردیمش پیش اون برا ازمایشاش معاینه کرد گفت این دو تا زادیتن ۱۰ روز  روزی ۲ بار بعد یه روز در میون و کم کم قطع .زیترو مکس هم ۵ روز ۲ سیسی.خورد بعد چند روز خوب شد .ولی قوی هست دیگه .ولی بعد عمل بیضه هاش میخواستم بهش بدم دکتر گفت فقط زیترو مکس بده .زادیتن نه .چون بی هوشی تو ریش هست و نریخت اون تشدید میکنه باید دکتر بگه بهت که چیکار کنی

کاربر قدیمی هستم .رفتم دلم نیومد تنهاتون بزارم دوباره اومدم  
والا ریفلا‌کس داره شیرخشکای مختلفی رو امتحان کردم براش البته از نوع رژیمی ها.تا بلاخره ی مدل بهش ساخ ...

شیر خشک پپتی جونیور دادی بهش؟

اره راست میگه منم دکتر بچمو عوض کردم بردمش پیش یه دکتر قدیمی و کارکشته بچم طوری سرفه میکرد که از شدت ...

زیترومکس دیگه عالیه پیدا نمیشه لامصب

شیر خشک پپتی جونیور دادی بهش؟

پپتی جونیور اول دادم نساخت بهش بعد پپتی دادم الان قوطی سوم رو باز کردم خداروشکر بهش ساخته ولی پپتی جونبور اخرای قوطی دوم علایمشو نشون داد و بدترش کرد

ا ه انتی هیستامینه ۳ ماه و ۶ روزشه ایت شربت و دکتر مقدادی براش تجویز کرد

زادیتن زیر یه سال ممنوع هست .باید هیدروکسیزین بدی یا سیتریزین

پپتی جونیور اول دادم نساخت بهش بعد پپتی دادم الان قوطی سوم رو باز کردم خداروشکر بهش ساخته ولی پپتی ج ...

چه جالب .یه پودری هم هست سینگولار میگن خوبه خیلی ‌..من تا حالا ندادم پسر من مشکل غدد داره میترسم ولی خواهر شوهرم تعریفشو میکنه

چه جالب .یه پودری هم هست سینگولار میگن خوبه خیلی ‌..من تا حالا ندادم پسر من مشکل غدد داره میترسم ولی ...

اره اونم هست یکی از دوستان نی نی سایتیم میگف ب نی نی ش میده ولی اونو فعلا جرئت نمیکنم بدم

پپتی جونیور اول دادم نساخت بهش بعد پپتی دادم الان قوطی سوم رو باز کردم خداروشکر بهش ساخته ولی پپتی ج ...

پسرمن بخاطررفلاکس معده خس خس سینه داشت که روش موندگارشده بود چندتادکتربردم زادیتن وکتوتیفن داده بودن تاثیرنداشت اخرش فوق تخصص اسم والرژی کودکان سیتریزین واسپری سالبوتامول تجویزکرد بااینا کامل خوب شد