2777
2789
عنوان

چیه این نون خ آخه😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 64 پست

من با اینکه خودم کوردم نیم ساعتشو دیدم خوشم نیومد😑

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال شبکه ۲ که خیلی چرت تره،تلویزیون هیچی نداره حوصلمون سر رفت بخدا،انقدر فیلم دانلود کردم نتم تموم ...

نه ماهواره نه تلوزیون خودمون هیچی نداره من فیلمای ماهواره هم دیگه دوست ندارم همشون تکراری شدن

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
اتفاقا قشنگه  چاقو زیر گلوتون نزاشتن ببینین

حوصلم سر رفتههههههه خب

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
نه ماهواره نه تلوزیون خودمون هیچی نداره من فیلمای ماهواره هم دیگه دوست ندارم همشون تکراری شدن

ما ماهوارمونو جمع کردیم،همش سریال ترکی با موضوعای تکراری از ماهواره هم خسته شدیم،هیچ تفریحی نداریم😫

یاد بگیریم شعور و فرهنگ داشته باشیم به فیلم نگیم زشت مضخرف یا بد هر چی باش سلیقه ها متفاوت 

میتونیم بگیم به سلیقه ما نبود 

یاد بگیریم ادعای شعور داششتن نکنیم 

عمل کنیم 😊

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
ما ماهوارمونو جمع کردیم،همش سریال ترکی با موضوعای تکراری از ماهواره هم خسته شدیم،هیچ تفریحی نداریم😫

اره همشون یه منشیه که عاشق رئیسش میشه بعد از فقر به پول میرسه بعد دو سه نفر پولدار دیگم عاشقش میشن ولی او پا نمیده