2777
2789
عنوان

کمک ⁦⁦⁦ಥ_ಥ⁩

279 بازدید | 32 پست

چشمام خیلی خسته است و درد می‌کنه  الانم باید بشینم درس بخونم .چی کار کنم⁦😭

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

یکم استراحت کن بعد درس بخون 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب درس بخون🤔

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
یکم استراحت کن بعد درس بخون 

میترسم خوابم ببره ۹صبح هم امتحان دارم🥺

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

ز گهواره تا گور دانش بجوی🤔

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
میترسم خوابم ببره ۹صبح هم امتحان دارم🥺

ساعت کوک کن😉

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ساعت کوک کن😉

تو زندگیم با زنگ آلارم بیدار نشدم⁦🤦🏻‍♀️⁩

تو زندگیم با زنگ آلارم بیدار نشدم⁦🤦🏻‍♀️⁩

ای بابا 😀

ز گهواره تا گور دانش بجوی🤔

😐😐😐