2777
2789
عنوان

سقط (لطفا بیاین خواهش میکنم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 47 پست
درد نداشت فقط یه شیاف گذاشت و نیم ََساعت نگرم داشت بعد گفت برو اومدم خونه افتادم به خون ریزی هم ...

چه خوب خوش به حالت..من خیلی درد کشیدم... دکترم حرفی از شیاف نزد

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

من دکتر بهم قرص داد 

فکر نکنم با چیزای گیاهی سقط بشه

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه سقط نکنی ،گناه نیست؟

عزیزم باید ۱۱ هفته باشم..ولی ۶ هفته و ۱ روز مونده و رشد نکرده.ضربان هم نداره.

چه خوب خوش به حالت..من خیلی درد کشیدم... دکترم حرفی از شیاف نزد

نه بابا کجا خوشبحال ام بود اصلا نمیشد نشست خون ریزی شدید بود 😔 وحشتناک 

من مطب خود دکتر گذاشت 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ببخشید اسی جونم اگه قضاوت نابجا میکنم اما حس میکنم عمدی میخوای سقط کنی اینجوری میگی ک راهنماییت کنن ...

نه گلم.عمدی نیست.باید ۱۱ هفته باشم ولی ۶ هفته و ۱ روز مونده و رشد نکرده...ناخواسته باردار شدم ولی تصمیم داشتم نگه دارم‌چون پای کیستیکم‌و احتمال بارداریم‌کمه

برو دکتر اگه باقرص نیوفته باید بری کورتاژ من هردو سقط خودبه خود به خونریزی افتادم بدون قرص

ممنون‌گلم..آره مثل اینکه تنها چارش همینه..قرص خیلی دردناکه و قبلا تجربه ش رو داشتم و میترسم 

نه گلم.عمدی نیست.باید ۱۱ هفته باشم ولی ۶ هفته و ۱ روز مونده و رشد نکرده...ناخواسته باردار شدم ولی تص ...

عزیرم 4تا سایتوتک بگیر آلمانی باشه از هندی بهتره ی دونه با آب بخور ینی قورتش بده یکی با اپلیکاتور بذار داخل واژن 20 دقیقه بعد ی قرص دیگه بذار تو واژن یکی هم زیر زبونت تو این مدتم کامل دراز بکش و پاهاتو بزن ب دیوار بعدشم کاچی و زعفرون غلیظ بخور انشاالله خیره حل میشه

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
ممنون‌گلم..آره مثل اینکه تنها چارش همینه..قرص خیلی دردناکه و قبلا تجربه ش رو داشتم و میترسم 

منم 3 بار با قرص سقط کردم 2 بار اول خیلی اذیت شدم اما دفعه ی سوم خیلی راحت بود دردش اندازه ی پریودی بود با اینکه بچه از دفعه های قبل بزرگتر بود

شیره انگور با زرده تخم مرغ اسفند و گلپر سیاه دانه و هرچی گرمیه قاطی کن بخور طناب بزن

مرسی گلم.

عزیرم 4تا سایتوتک بگیر آلمانی باشه از هندی بهتره ی دونه با آب بخور ینی قورتش بده یکی با اپلیکاتور بذ ...

تو بیمارستانم همینو میدن؟

باشه میپرسم ببینم پیدا میکنم..قبلا با میزوپروستول یه بار سقط کردم همینجوری بود روالش

من قبلی مثل شما تو 11هفته بود دقیقا مثل الان شما رشدش کم بود اونجا هم خیلی اذیت شدم حق داری واقعا ای ...

انشالله عزیزم..

تو بیمارستانم همینو میدن؟ باشه میپرسم ببینم پیدا میکنم..قبلا با میزوپروستول یه بار سقط کردم همینجور ...

نمیدونم فک کنم همین باشه اما من 2 بار با همین تو خونه سقط کردم اون ی بارم ک تو بیمارستان بود فک کنم همینو گذاشتن دونه ای 70 تومنه ایشالا ک جواب میده