2777
2789
عنوان

دارم ديونه ميشم از دست اين شوهرم😭

970 بازدید | 57 پست

من چند روزه مريضم هم پريودم عقب زده هم سرما خوردم بعداظهرساعت ٥ داشتيم اماده ميشديم بريم دكتر برادر شوهرم اومد در حياط شوهرم رفت ببينه چي ميگه من داشتم كفش ميپوشيدم ديدم داره ماشين رو ميبره برادر شوهرم   اومدم بهش گفتم ماشين رو كجا برد گفت زود مياره گفتم از من مهمتره ميگه ماشينش رو پسرش برده مياره ديگه الان من هنوز اماده با لباس نشستم نيومده گوشيشم خاموشه هرچي زنگ ميزنه دوباره ديدم دارن زنگ ميزنن رفت در رو باز كرد خواهرزادشه اورد نشوند تو پذيرايي دستهام داره ميلرزه از اعصبانيت 😔😢

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جات باشم اول سکته میکنم دوم لهش میکنم سوم جرش میدم چهارم زنده و مردشو میارم جلوچشمش

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

چون تجربه هام عین توئه قشششنگ میفهمم چی میگی... تاکسی بگیر برو... این رفتاراشو تغییر میده... منم چندبار این کارو کردم، شوهرم از خودش فهمید😬

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
چون تجربه هام عین توئه قشششنگ میفهمم چی میگی... تاکسی بگیر برو... این رفتاراشو تغییر میده... منم چند ...

خواهر من بي اجازش برم مغازه ميگه از لج من صد كار ديگه هم ميكني

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂