2777
2789
عنوان

دارم ديونه ميشم از دست اين شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 57 پست
عزيزم اعصاب نداره باهاش دعوا كنم هرچي داريم ميزنه ميشكنه

هی وای من😞

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنج همینجوربودااا... منم عیین دیوونه ها ازش میترسیدم، اما چندبار با ترسو لرز این کارو کردم، ترسم ...

خواهر يه بار بعد اين كارش رفتم هايپر سركوچه به داداشم زنگ زده بود كه دخترتون فرار كرد بريد پيداش كنين پسرمم باهام بود

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
ول کن روش نشده بگه نبر حالا با تاکسی برید مگه چی میشه

خوشبحالتون.

چه بیخیالی

من که خودم رو پیر کردم سر حرص و جوشهای الکی.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
اشتباه کردی میگفتی حالا که ماشینو دادی اژانس بگیر بریم.اشتباه کردی همدن موقع باید میگفتی

گفتم چرا دادي ديدم داره عصبي ميشه و چند كلمه حرف بد زد به برادرش كوتاه اومدم 😔

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
خواهر يه بار بعد اين كارش رفتم هايپر سركوچه به داداشم زنگ زده بود كه دخترتون فرار كرد بريد پيداش كني ...

اون ميزنه به كولي بازي تو هم بزن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
تو هم همین طوری بهشون نگا کردی 😐 خوب یه چیزی میگفتی درستشون میکردی. بابا بعضیا چقدر بی ملاحظه ان 😒

عزيزم درست بشو نيس اقلاً. از حرف من درس نميشه اون ازم خيلي بزرگتره به چشم بچه نگام ميكنه

خواهر يه بار بعد اين كارش رفتم هايپر سركوچه به داداشم زنگ زده بود كه دخترتون فرار كرد بريد پيداش كني ...

شوهر من اونقدر بی خیال و.بی مسئولیت هست من میرم بیرون اصلا بهش نمیگم نمیپرسه کجا میری مثلا میخاد بگه برام مهم نیستی

فقط زنگ میزنه گاهی ماشین و بیار میخوام برم 

بیاد خونه ببینه من نیستم یه زنگ نمیزنه ببینه من کجام

اون ميزنه به كولي بازي تو هم بزن

نميتونم چند بار منم همينجور كردم ولي كم اوردم بعد هر دعوا يكي دو تومان خرج ميزاره