چند وقت پیش تلویزیون داشت مصاحبه نشون میداد♾ مرده هنذرفری تو گوشش بود◽یهو اجی بزرگم اومد اومد بگه هنذرفری تو گوششه گفت هنذرفری تو گوزشه😐😶 بعد من هول شدم گفتم یعنی تو مقعدشع😐 خانوادگی به چُخ رفتیم😂😂😂😂
یه دونش اینه که سرکلاس بودیم📖 بعد معلممون داشت درس میداد 📕 بعد یه سوال پرسید برگشت رو به کلاس گفت کی جواب میدونه 💡کلاس رفت تو سکوت😶 که یهو من یه دونه سکسکه زدم 😑همه حتی معلم پوکیدیم از خنده دوستمم هی میگفت اینم جواب معلم😂😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یبارم خواهر شوهر ی شلوار مال چند سال پیشش پوشیده بود بعد دکمه شو ب زور بسته بودا هی میومد میگفت وای هنوز اندازمه چاق نشدم حالا درزای شلوار داشت پاره میشدا خلاصه اقد کلاس گذاشت مهمون اومد خونه مادر شوهرم اینا میخواست چایی ببره گفتم بده من ببرم قبول نکرد رفت جلو مهمونا دولا شد چایی تعارف کنه درز شلوار از بالا تا پایین جر خورد و اون شورت سبزش کاملا نمایان شد من و دخترش مرده بودیم از خنده من اومدم برم تو آشپزخونه از حجم زیاده خنده با سر رفتم توی دیوار یعنی مرده بودیما😂
امروز نشسته بودم با دوستام چت میکردم معلم کار و فناوریمون عکس درس فرستاد یهو دیدم یه پیام اومد دیدم یکی از بچه های مدرسه عکسو فرستاده بود تو گروه معلم ها و دانش اموزهاو گفته بود چرت و پرت یعنی سوتی در حد لالیگا ما هم هر هر میخندیدیم