2777
2789

هر کس هرچی دوست داره صحبت کنه مگر یکم دلمون آروم بگیره،تو این روزا که نمیشه زیاد بیرون رفت یکسره با بچه سروکله زدن خیلی سخته بخصوص اینکه بچه من انرژیش زیاده کلا انگار خوابش از بین رفته اصلا نمیخوابه😢شوهرمم زیاد دورم نمیاد وقتی بچه بیداره همش با بچست، از نظر عاطفی شدم زیر صفر دیگه 😭😭پاک خل شدم شوهرمم میگه چرا لبخند رو لبت نمیاد😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم گرفته از این شرایطی که توش گیر کردیم از اینگه هرکی واسه خودش یه چی میگه درمورد این بیماری واینکه این سبک زندگی همیشه کابوس من بوده اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام خیلی غصه میخورم دیگه دعا هم نمیکنم میگم اگه خدا میخواست کاری کنه دوماهه دارم التماسش میکنم اونم ادمارو فراموش کرده

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣

خسته ام از همه چی ای کاش بمیرم 

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !

وای تو هم مثل منی که. نینی من ۹ماهشه. همش درگیر شیر خوردن اونم، شوهرم هم فقط وقتش رو با نینی میگذرونه.و اصلا برا من وقت نمیزاره.افسردگی بعد از زایمانم هم از بین نرفته، حالم خرابتره

باز میدونی که اعصابت خورد باشه یکم تنها هستی ما چی، 😥

کاش کنارش بودم چارتا میزدم تو دهنش آروم میشدم

پسره گاو

با من بد حرف میزنه

گااااووووو

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡