2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چجوریه خوبه. عرق نمیکنه ادم بشینه روش؟ 

عزیزم،هزار برابر بهتر از کاور پارچه ایه ۱_زیبایی مبل حفظ میشه و پشت پارچه قایم نمیشه۲_خونه رو شیک و دلباز نشون میده نه خفه و شلخته و دلگیر۳_اگ مایعات بریزه رو کاور پارچه ای نفوذ میکنه میره داخل مبل ولی اگ کاورت ژله ای باشه علاوه بر لک شدن جلوی نفوذ مایعات و هم میگیره رو مبلای ما انقد قهوه و شربت و چای ریختن ک رفتم کاور ژله ای دوختم....عرقش هم برا فصل گرم ساله اونم وقتی یک دوساعت بشینی روش....بعدشم بر فرض ک عرق کنه مگه چی میشه؟؟؟؟این همه حسن داره عرق کردن ک ایراد محسوب نمیشه من اگه ده بارم عقب بگردم یا اگر ده سرویسم مبل بخرم بازم کاور ژله ای میگیرم و پشیمون نمیشم راااااضیه راضیم

سپید بخت فامیلیمه انقد گیر ندین به نام کاربریم😒
خوبه راضی هستین؟ لیز خوردن نداره؟ گرما و اینا کلا اگه بدی خوبی ازش دیدین بگید 

لیز که نه خیلی گرما و سرما هم نه اذیت نمیکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام الان پیغامتو خوندم عزیزم. چه فرقی میکنه بلند یا کوتاه؟ 

سلام گلم....بلند ک باشه مبل و پلشت نشون میده و چون با پا هی اینور و اونور ور میره زود ممکنه خراب شه ولی اگه قالبش اندازه باشه اصلا مشخص نمیشه کاور داری رو مبل....الان خونه نیستم فردا پس فردا یادم بنداز از مبل خودمون عکس بدم ببین

سپید بخت فامیلیمه انقد گیر ندین به نام کاربریم😒
سلام گلم....بلند ک باشه مبل و پلشت نشون میده و چون با پا هی اینور و اونور ور میره زود ممکنه خراب شه ...

عزیزم من هنوز درگیر کاورم ب نتیجه نرسیدم. راسته میگن از تو پارچه عرق میکنه؟