2777
2789
عنوان

سرویس طلای بدل (بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم از اول کوتاه اومدم حالا نگامم نمیکنه میگ لیاقتت پول کم و طلا نداشتنو ایناس

خیلی اثر داره   از اول هرجور نشون بدی خودتو تا اخر همونه دیگه   یاد میگیره نخره، خرجی نده و خیلی کارارو نکنه چون میگه اینکه ازم توقع نداره       حتی شده ۱۰تومن باید بخره

😐😐😐
توروخدا بذار مشکلاتشو خودش حل کنه .اصلا سپر بلای مشکلات همسراتون نشین..منم سرویس بدل برداشتم هرکاری ...

منم مثل تو 

اخرش با زبون درازی گفت دیگه قراربود چی کار کنیم برات 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
بهشون بگید خودمون دوتایی میخوایم بریم بخریم  یه روز باهم برید و سرویسو بخرید بعد بیارید نشون ب ...

اوه کم توقعیشون میشه

خیلی ایراد میگیرن !

سخت بود ولی تونستم   
شما پزشکین؟

نه چه ربطی به پزشکی داره مگه نمیبینی امار داره روز به روز بیشتز میشه؟از دیروزم ک به لطف کاردانهای دولت همه ی مشاغل شروع به کار کردن و همه ی حرم ها هم باز شدن با این اوضاع به نظرت دوسال زیاده؟؟البته اگه بخوایم پیک شدید دوم ک از پاییز امسال دوباره شروع میشه رو نادید بگیریم 😑فهمیدن وخیم بودن اوضاع نیازی به مدرک پزشکی نداره فقط کافیه یکم به دور و برمون نگاه کنیم 

خوب ی سرویس طلای ظریف بخر بعدم کوتاه نیا اگ دستش خالی بود چرا زن گرفت اصلا کوتاه نیا ک بعدش زبون در ...

باید مردا رو هم درک کرد

الان خیلی گرونیه بخدا

بعدا میخره

سخت بود ولی تونستم   
ن شوهرمو میشناسم بعدا میخره برام بنظرم اینقد مهم نیس این چیزا

منم مثل تو بودم   شوهرمم انصافا مرد خوبیه ولی عادت کرده تت یکاری میخواد کنه اول رو طلای من حساب میکنه   من کلی طلا بعد دوهفته از عروسی فروختم که اشتباه کردم     الان دیگه عادت کرده درستم نمیشه

😐😐😐
ن شوهرمو میشناسم بعدا میخره برام بنظرم اینقد مهم نیس این چیزا

فردا نیای تاپیک بزنی بگی شوهرم هیچی برام نمیخره 

هرکاری خودت صلاح میدونی بکن 

اینجا همه دارن بهت میگن نکن اینکار و چون تجربه دارن چون مردا نود و نه درصد شبیه همن 

بازم خودت میدونی 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
الان نقره اومده روکش طلا داره اصلا و ابدا مشخص نمیکنه خیلی ظریف ساخته میشن  واسه بدل هم باید ۱ ...

نمیدونم دوستم یه سرویس گرفت بجا طلا برا مهمونی عروسی داداشش موند رو دستش البته برا سال 97 بود 

...یک عدد آدم...

اینجا بعضی خانما میگن کتاه نیا حتی شده یه ظریف بهر.

یکی از آشناهامون ازدواج کرد دختره بخاطر اینکه نره پیش مادرشوهرش زندگی کنه و خونه مستقل براش بگیره نصف طلایی که قرار شد براش بخرن رو نخرید الان ده ساله ازدواج کرده راحت ۳۰۰ گرم طلا براش خریده پسره هر پولی میاد دستش از لباس تنش میگذره میده طلا برا خانمش.