2777
2789
عنوان

سرویس طلای بدل (بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 95 پست
بنظرم کار اشتباهی میکنی . از خریدای دیگت بزن کم بخر اما دروغ نگ اصلا دروغ نگو 

یه سرویس طلا حداقل 16 تومن میشه

خریدای دیگه هر چیم باشه اینقد نمیشه

سخت بود ولی تونستم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید مردا رو هم درک کرد الان خیلی گرونیه بخدا بعدا میخره

درک تا چ موقع؟کسیو درک میکنن ک شعور داشته شوهر من ک هیچ طلا برام نخرید ی دونه سرویس طلا ظریف برام خرید اونم بعد از عقد از بس نالید بدهکارم بدهکارم رفتم فروختم دادمش دیگ هیچی برام نخرید

گفتی بعد کرونا اومدم بگم کرونا تا ۲سال دیگم جنع نمیشه خیالت راحت اصلا عروسی نگیر و برو سر خونه زندگی ...

منکه از خدامه فقط برم خونم راحت شمممم

ولی نمیذارن بقیه!

سخت بود ولی تونستم   
مثل همیم .کاش یکی ده سال پیش راهنماییم میکردم همسرم از خامی و مهربونیم سواستفاده کرد.

نه ماهممثل این دوستمون هیچ وقت زیر بار نمیرفتیم 

ما زنا همینطوری هستیم از رو احساسات تصمیم میگیرم وقتیمسرمون به سنگ خورد دنبال مقصریم

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
اینجا بعضی خانما میگن کتاه نیا حتی شده یه ظریف بهر. یکی از آشناهامون ازدواج کرد دختره بخاطر اینکه ن ...

بله همه مثل هم نیستن من خودم سر عروسی مجبور شدم کوتاه بیام و از خیلی چیز ها گذشتم بخاطر وضعیت بد مالی همسرم و اینکه اصلا خانوادش کمکش نکردن ولی الان بعد هفت سال خداروشکر همه جوره جبران کرده برام همه مثل هم نیستن ادم خوبم زیادت

یه سرویس طلا حداقل 16 تومن میشه خریدای دیگه هر چیم باشه اینقد نمیشه

هرکار بدی در حق خانوادت کنی چندسال بد میبینی همسرت همون کارارو در حقت میکنه .بهیچ عنوان دروغ نگو .امیدوارم خوشبخت باشی عزیزم

توروخدا بذار مشکلاتشو خودش حل کنه .اصلا سپر بلای مشکلات همسراتون نشین..منم سرویس بدل برداشتم هرکاری ...

بستگی ب طرفت داره عزیزم

اره بعضیا ارزششو ندارن

سخت بود ولی تونستم   
یه سرویس طلا حداقل 16 تومن میشه خریدای دیگه هر چیم باشه اینقد نمیشه

نه کجا ۱۶ تومن فوقه فوش ۵ ۶ میلیونه اینا رو میگه مختو شست و شو بده نذار هی بشینه زیر پات دو روز دیگ اومدی گفتی برام چیزی نمیخره یادت ب حرفا امروز ما بیوفته