2777
2789
عنوان

سرویس طلای بدل (بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 95 پست
میتونم بپرسم برای چه کاری میخواین بزارین پول طلارو؟ طلا بخرین که پس اندازتون بشه...حتی شده خیلی خیل ...

خیلی کارای دیگه هست ک مهمتر از طلا خریدنه

ماشین خونه و ....

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدل خودش رو نشون میده  سرویس نقره بگیر حدودا ۵۰۰ تومن یه چیز خیلی خوب میشه همیشه هم میتونی است ...

نقره که تابلوه نقرس تو مهمونا بدلا بیشتر شبیه طلاس بعدش بخواد بفروشه 500 تومنو 100 تومنم بر نمیدارن

...یک عدد آدم...

نکن ..هیچ وقت دیگه ای وجود نداره برا خرید طلای اصل ..هیچ وقت نمیخره ..فوقش طلای سبک بخیر ولییییییییییییییییی بخر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

گفتی بعد کرونا اومدم بگم کرونا تا ۲سال دیگم جنع نمیشه خیالت راحت اصلا عروسی نگیر و برو سر خونه زندگی ...

شما پزشکین؟

میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب
گفتی بعد کرونا اومدم بگم کرونا تا ۲سال دیگم جنع نمیشه خیالت راحت اصلا عروسی نگیر و برو سر خونه زندگی ...

بله.کار عاقلانه همینه.

یکی اینکه کلی میخوای استرس داشته باشی بخاطر سرویس 

دوم اینکه کرونا تموم نمیشه که اجازه عروسی بدن

توروخدا بذار مشکلاتشو خودش حل کنه .اصلا سپر بلای مشکلات همسراتون نشین..منم سرویس بدل برداشتم هرکاری لازم بود میکردم بعد از چند سال شوهرم نه تنها قدرشناس نبود بلکه تو یه دعوایی گفت لیاقتت همون بود ..

الان دلت برا شوهرت میسوزه فردا که تمبونش دوتا شد اصلا نمیگه زنم باعث پیشرفتم شد 

همون کاری که من کردم سرویسم نقره بود خاک برسرم چی شد اخرش 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
به نظرم مردا لیاقت ندارن    حتی شده ظریفشو بردار    از حالا بگی نمیخوای کارت تمو ...

ن شوهرمو میشناسم

بعدا میخره برام

بنظرم اینقد مهم نیس این چیزا

سخت بود ولی تونستم   
نقره که تابلوه نقرس تو مهمونا بدلا بیشتر شبیه طلاس بعدش بخواد بفروشه 500 تومنو 100 تومنم بر نمیدارن

الان نقره اومده روکش طلا داره اصلا و ابدا مشخص نمیکنه خیلی ظریف ساخته میشن 

واسه بدل هم باید ۱۰۰ تومن بده که رنگشم میره 

ولی ۴۰۰ میتونه روش بزاره همه مهمانیا استفاده کنه

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست