2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا میگن روغن زیتون بزنن و... نمی‌افته ولی بازم میوفته مگر اینکه ژنتیکی خوب باشه پوستتون

👌🏻

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..

من یدونه ام ترک نیفتاده برام دخترم نزدیک دوسالشه

راپونزه ام همون راپونزل..اجی کوچیکشم.☺اونی که میخوادت شیطانم که باشی ازت یه فرشته میسازه که پات بمونه اما کسی که نمیخوادت فرشته هم که باشی ازت ابلیس میسازه ک رهات کنه..یه زمانی فکرمیکردم بدترین چیز تو دنیا تنها موندنه اما بدترین چیز اینه ک با کسی باشی که بهت احساس تنهایی میده..      ای که گفتی دل بده تا باشمت آرام جان???دل به غم هایت سپردم نیست آرامم هنوز..
نه هیچی نمی شه چربش کن من که هیچیش نشد ترکم بخوره جاش فقط شکل رگه های سفید رو پوست می مونه من که سفی ...

من سفید نیستم آخه گندمیم 😂 هفته چند شروع شد ترکات؟ راسته میگن یهو ترک میخوره؟؟؟؟؟؟تو یه روز؟؟؟ من خوندم یه جاهایی که نوشته بودن تا ماه آخر نزد ۲ روز مونده به زایمانم مثل کویر شد

وا؟ منکه برعکسشو شنیده بودم . میگن شکم داشته باشی بیشتر معلوم میشه

چروک و دارم میگم. اگه چاق باشی که شکمت باز میشه چروک نیس دیگه من شکمم آب شد یک ذره چروک مونده اما خواهرم چاق شد شکم درآورد چروک نیس فقط ترک های بارداری دیده میشه

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید