2777
2789
برا من بعد یکسال و نیم هنوز شکمم زشته 

فکر کنم تا آخر عمر بمونه برا مامانم مونده

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
دوستمون درست میگه ژن مهمه

عزیزم مراقبت خیلی مهمه 

مادرم خاله هام همه پوستشون مث چی ترک داره...انگار ببر بنگال چنگول کشیده 

ولی من مراقب بودم یدووووونه ترکم نداره بچمم ۳ و ۲۰۰ بود وزنش 

ب خالم گفتم توام چرب کن اهمیت نداد کلا ترک شد

وااااا🙁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ترک خورد نه چروک شد . بستگی به جنس پوست داره من هیچ کاری نکردم

آره بستگی به جنس پوست داره یکی از خواهر های منم اصلا ترک نخورد پوستش

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
اگه جاهای دیگه ای از بدنت ترک داره مطمئن باش ترک میخوری چون پوستت مستعد ترکه من ماه آخر ترک خورد زیا ...

اینم درست نیس

من رونمو چرب نکردم چون فک نمیکردم ترک برداره فقط شکممو چرب کردم 

رونم ترک برداشت چن تا 

ولی شکمم اصلاااااا

وااااا🙁 
عزیزم مراقبت خیلی مهمه  مادرم خاله هام همه پوستشون مث چی ترک داره...انگار ببر بنگال چنگول کشید ...

نه عزیزم شما پوستت خوب بوده من همش چرب کردم باروغن زیتون اما ترک خورد

اینم درست نیس من رونمو چرب نکردم چون فک نمیکردم ترک برداره فقط شکممو چرب کردم  رونم ترک برداش ...

خب اونوقت من باید کویر میشد شکمم. هیچ مراقبتی نکردم . ۳ و ۴۰۰ هم وزن دخترم بود الان یه سالشه شکمم همونه که قبلا بود. نه ترکی نه خطی

من از ۳ ماهگی هرثانیه چربش میکردم تو ۷ ماه ک رفتم ترک  خورد دیگه هم فایده نداشت چرب کردنش.الان بعد ۵ ماه یکم جاشون قرمزه

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
عزیزم مراقبت خیلی مهمه  مادرم خاله هام همه پوستشون مث چی ترک داره...انگار ببر بنگال چنگول کشید ...

گلم اینم هست

ولی من مرتب چرب میکردم با روغن نارگیل اصل آبجیم از کانادا برام اورده بود

باز هم ترک خوردم با ورزش و لیزر درستش کردم

ولی زنداداشم بدون مراقبت دریغ از یه خط

مادرش هم همینطور بوده و خواهراش

❤خدایا شکرت

فقط روغن زیتون زدی ؟ یا این کرمهای ترک رو هم زدی؟

اوایل کرم ضد ترک سریتا میزدم ۴ ماهگی..ولی اون بصرفه هم نبود دکترم گف روغن زیتون اصل داری بزن اثرش از اونم کرمم بیشتره 

ینی عاشق این دکترمم ک فک ترک شکمم بود اون گفت از ماه ۴ شروع کن ب چرب کردن 

وگرنه من فک میکردم از وقتی شکمم بزرگ شد باید چرب کنم 

وااااا🙁 

یک خانمی میگفت حنا بزنید تو حموم رو پوستتون بگذارید بمونه ده دقیقه تا چند ماه این کار و انجام بدید همه ترک های بارداری میره من امتحان نکردم