2777
2789
عنوان

سرکلاژ ناموفق و بارداری موفق بعدی

1762 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من دوتا سقط داشتم

یکی دوقلویی تو هفته 17  و یکی هم که چندروزپیش با وجود سرکلاژ تو هفته 22😭😭😭 

در هر دو کیسه ابم بدون درد و علایمی نشتی داشت. تو دومی عفونت شدید اضافه شد که ختم بارداری اعلام شد.

ایا امیدی هست به بارداری موفق بعدی؟

کسی تجربه داره تو این زمینه

دوتا سقط تو هفته های 17 و 22داشتم. برای منم دعا کنید(فروردین ۹۹) ... خداروشکر بعد دوسال از سقط دوم، خدای مهربون فرشته نازی گذاشت تو بغلم(فروردین ۱۴۰۱) خدایاااااا شکرت، خودت حفظش کن برامون و به هرکس که ارزوی مادرشدن داره فرزندسالم و صالح عطاکن

یکسال

دوتا سقط تو هفته های 17 و 22داشتم. برای منم دعا کنید(فروردین ۹۹) ... خداروشکر بعد دوسال از سقط دوم، خدای مهربون فرشته نازی گذاشت تو بغلم(فروردین ۱۴۰۱) خدایاااااا شکرت، خودت حفظش کن برامون و به هرکس که ارزوی مادرشدن داره فرزندسالم و صالح عطاکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی متاسفم، واقعا سخته. درکت میکنم، منم تو 29 هفته کیسه آبم پاره شد. شوک بزرگی بود برام، سزارین شدم ولی دخترمو از دست دادم. کار سنگین یا فعالیتی نکرده بودی؟ سر دومی سرکلاژ بودی؟

سرکلاژ بودم..استراحتم در حد مطلق بود 

یدفعه نشت کیسه اب و بعد عفونت😭😭😭 

خیلی خیلی سخته...اینکه با سرکلاژ هم باز بارداری موفق نبود خیلی ناامیدم کرده😢

عزیزم! متاسفم واقعا😞 میتونم بپرسم نشانه هاتون چی بود؟ من تو‌۱۴ هفته سقط داشتم! البته ده روز خونریزی داشتم ولی میگفتن از دهانه است نه از داخل رحم! بعد عفونت شدید گرفتم بچه خودش اومد. ولی دهانه رحم من خیلی بلند و بسته بود. خیلی میترسم

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
سلام  عزیزم خوبید شما موفق شدید با سرکلاژ

سلام بله خداروشکر با فول دارو و استراحت تقریبا مطلق با سرکلاژ هفته ۱۲ ، دختر قشنگم تو ۳۹هفته دنیا اومد

سلام بله خداروشکر با فول دارو و استراحت تقریبا مطلق با سرکلاژ هفته ۱۲ ، دختر قشنگم تو ۳۹هفته دنیا او ...

میشه اسم دکتری که پیشش سرکلاژ کردید و بگید

بلاخره بعد از ۳سال منم مامان شدم 🥺🥹🥰الهی دامن همه منتظرا سبز بشه 🌱💚🙏