2777
2789
عنوان

ارگانیک مایندد

14456 بازدید | 23 پست

بچه ها تا بحال از اینجا مشاوره گرفتید ؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

اگه کسی رفته یا تحربه ای داره لطفا بیاد بگه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی پیج دکتر چاوشیو دارم 

منم پیجشو دارم 

خیلیم قبولش دارم 

میخوام بدونم مشاور های اینجا هم مثله خودشن یا نه چون زنگ زدم گفت مشاورهامون زیر نظر چاووشی هستن یعنی خودش نیست انگار 

خودش که نمیرسه به همه مشاوره بده

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
نه فقط تو اینستا دنبال میکنم

منم تو همون اینستا ازش خوشم اومد 

خیلی باسواد و با تجربه ست 

ولی زنگ زدم گفت با مشاور هایی که زیر نظر دکتر چاووشی هستن مشاوره میشین برای همین یکم دو دل شدم 

بچه ها اگه مشاوری خودتون رفتید و نتیجه دیدید معرفی کنید لطفا 

بچه ها نیستید ؟ 

یعنی هیچکس تا حالا مشاوری که راضی باشه نرفته ؟؟

خودش که نمیرسه به همه مشاوره بده

خوب من رو حسابی که اونو میشناسم میخوام برم پیشش 

از کجا بدونم مشاوری که توی کلینیک هستش به خوبی خودش باشه یا نه 

خوب من رو حسابی که اونو میشناسم میخوام برم پیشش  از کجا بدونم مشاوری که توی کلینیک هستش به خوب ...

هیچ معلوم نیست گرونم هست پارسال ساعتی ۱۸۰ یا نمیدونم ۴۰ دقیقه ش 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
هیچ معلوم نیست گرونم هست پارسال ساعتی ۱۸۰ یا نمیدونم ۴۰ دقیقه ش 

اره قیمتش همونه 

منم از همین ناراحت شدم اینهمه پول میگیره بعد خودش هم مشاوره نمیده 🙁🙁 از کجا بدونم مشاورهای کلینیکش در چه حدن 🙁🙁

آره دیگه خودش گفت یه تیم ۸۰ نفره هستیم

هشتاد نفر !!! چقدر زیادن فکر کردم نهایت پنج شش نفر باشن 😀😀

منم میخوام برم، برای بچم قسمت مشاوره کودک

نمی دونم چجورین

خدا کنه خوب باشه 

جای دیگم نمی شناختم،  گفتم ببینم اینا چجورین

خود چاووشی پارسال گفت مشاورش نیم ساعت یا یکساعت سیصد

دقیق یادم نیست این قیمت واسه  نیمساعت بود یا یکساعت