2777
2789
عنوان

اضطراب از پا در اوورده منو😭😭😭 کی اضطرابش خوب شده کمکم کنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 69 پست

منم استرس دارم همیشه

متاسفانه فکر بد هم میکنم اما 

کتاب زیاد می خونم جدیدا ورزش هم میکنم 

یه جوری خودمو سرگرم میکنم راه دیگه ای نداره به نظرم

هر کودکی با این پیام به دنیا می آید که خداوند هنوز از انسان نا امید نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگه خسته شدم از بس اضطراب و وسواس دارم دست وپام یخ میشه ، گزگز میکنه 

لطفا برو پیش روانپزشک

دارو میده بهت راحت میشی

والا 6ساال مقاومت کردم دکتر نرم 

سر اخر همین دکتر حالمو خوب کرد

منم خیلی استرسی  و اضطرابی هستم چیکار کنم یک سره تو فکر و خیالم همش فکرهای بد میاد تو سرم

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

عزیزم منم مواقع اضطراب به بدترین بیماری ها فکر میکنم البته بیدلیل نیست چون چن ماه پیش ترس خوردم به نظرم فیلم ترکی ببین هر شب به خدا بگو شکرت که سلامتم و هیچ بیماری ندارم واسه هر چیزی خدارو شکر کن تو شرایط اضطراب بگو خدایا تو هر شرایطی خودممو به تو میسپارم واسه خدا نامه بنویس برو  پیش روانشناس چون دقیقا مثل خودتم بهت میگم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
لطفا برو پیش روانپزشک دارو میده بهت راحت میشی والا 6ساال مقاومت کردم دکتر نرم  سر اخر همین د ...

رفتم بهم فلوکستین داد، خوردم، 

پانیک شدم، ۳ شب خوابم نبرد، حمله های عصبی بهم دست میداد شدید، از نخابیدن مغزم خوب کار نمیکرد و خوب نمیدیدم!

بلایی که این دارو با من کرد هیچی نکرد

رفتم نزدیک یه سال خوردم ول کردم

تاثیر نداشت؟دکتر تو عوض کن 

بعضیا لازمه تا اخر عمر قرص بخورن بعضیا 3 سال بعضیا 6 ماه

از دکترت بپرس بهت میگه

خودماضطراب داشتم میدونم چه درد بی درمونیه😢

رفتم بهم فلوکستین داد، خوردم،  پانیک شدم، ۳ شب خوابم نبرد، حمله های عصبی بهم دست میداد شدید، ا ...

خب فلوکستین به بعضیا نمیسازع 

باید به جای قطع کردن میرفتی دکتر نوع قرصتو عوض میکزد

بعدداروهای اعصاب رو نباید یهو قطع کرد باعث تهوع تشنج میشه

عزیزم منم مواقع اضطراب به بدترین بیماری ها فکر میکنم البته بیدلیل نیست چون چن ماه پیش ترس خوردم به ن ...

بخدا صب تا شب فقط گریه میکنم، از پا دروورده منو، هیچکسم نمیفهمه که تو وجود من چیه، بهم تهمت میزنن میگن یه کاری کردی که اضطراب داری، 😭

عزیزم خواااااهش میکنم برو روانپزشک

خواهر من اینجوریه

میره روانپزشک

پیش بهترینش برو که داروی ایرانی نده

خواهرم پیش بهترین دکتر شهرمون میره درسته ویزیتش خیلی زیاده ولی بهش داروهای بی عوارض خوبی داده

داره به معنای واقعی زندگی میکنه

حتما برو پیش بهترین

اصلا بهترم شدی قرصتو قط نکن

حتما برو تحت نظر باش