الوئورا مدیر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 526 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست بی بی چک چن روز بعد از دیر شدن پریود مثلت میشه؟؟؟؟ 1399/02/02 | 09:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_جوجویی۷۰ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 12718 می شه ته دل باردارا رو خالی نکنی کسی که بی بی زده یعنی از اقدامش گذشته من خودم باردارم بذار بدونن از حالا باید بمونن خونه شوهراشون هم نرن بیرون به روز من نیفتن که در به در دنبال تست کرونا باشن من حامله بودم که کرونا اومد ایرانیکم به خودمون بیاییم انقدر هشدار بقیه رو به بدی برداشت نکنیم لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
ریحون84 عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 148 تروخدا تا این کرونا هست حامله نشید کرونا حالا حالاها هست. دیگه کم کم عادی میشه مثل سرماخوردگی و آنفلوآنزا جزوی از زندگی آدما میشه
*tina عضویت: 1391/07/29 تعداد پست: 433 من خودم باردارم بذار بدونن از حالا باید بمونن خونه شوهراشون هم نرن بیرون به روز من نیفتن که د ... عزیزم خوبه خودت بارداری یه خانوم باردار الان چه کار کنه می تونه بچه رو پس بفرسته این هشدار مال کسی هست که تاپیک زده می خوام اقدام کنم
ریحون84 عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 148 من خودم باردارم بذار بدونن از حالا باید بمونن خونه شوهراشون هم نرن بیرون به روز من نیفتن که د ... خب تو که باردار بودی چرا رعایت نکردی که حالا اسیر نشیتوی خونه اتاقت رو هم از همسرت جدا میکردیسرماخوردگی ساده دوران بارداری سخته
نسیییییمجان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 تروخدا تا این کرونا هست حامله نشید کرونا چن سال هس نمیشع که منی ک چن سالخ اقدامم مگه میشع بزارم کنار حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
مامان_جوجویی۷۰ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 12718 خب تو که باردار بودی چرا رعایت نکردی که حالا اسیر نشی توی خونه اتاقت رو هم از همسرت جدا میکردی سرم ... اشکال نداره شما رعایت کن ان شالله نگیری ما که بخیل نیستیم در ضمن رعایتم میکنم لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره