2777
2789
عنوان

من جای شوهرم بودم ی روزم خودمو نگه نمیداشتم..بی تعارف

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 101 پست
سعی میکنم ولی نمیتونم خودمو نابود میکنم میدونم ولی دست خودم نیست فکر کنم دیوونه شدم 😂😂😂😅😅

مردا کلی نگرن ...ما جزیی نگر هی خودمون داغون کنیم سر جزئیات ک به چشمشونم نمیاد اونوقت یه زن پیر و داغون و بی اعصابیم...اونام دنبال این چیتان و پیتان و شاد و سرحال.پس داداچ داری اشتباه میزنی😂😂😂

میفهمم... من از این چیزا به بی تفاوتی رسیدم...انقدرررر دعوا کردیممممم که الان میگم جهنم ...که خونمو ...

عزیزم شما شاغلي ، انقدر خودتو اذیت نکن ماشین که نیستی شوهرت باید درک کنه یکم کمکت کنه ،خودت هفته ای يبار یه کارگر بیار کاراتو  بکنه خودتم در طول هفته کاراي  کوچولو رو انجام بده که زیاد ریخت و پاش نشه اینطوری هم خسته نمی شی هم خونه مرتب تر دیده میشه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر همنشین...

نه بابا..خودش خیلی شلخته س..ولی فقط از من توقع داشت تمیز کنم کار کنم...جمع کنم...خودش فقطططط بریزه به من بگه جمع کن..

هی گفت و گفتتت دید منم انجام ندادم دیگه میریزه و نمیگه جمع کن...منم دیگه کاری ندارم.ولی از درون دوس ندارم این شرایط رو.

😊😊

استارتر منم الان دقیقا شرایط شما رو دارم منتها من شاغل نیستم و یه بچه یک ونیم ساله دارم و اینکه یکم افسردگی هم دارم خونه منم خیلی بهم ریخته هستش خیلی زیاد یعنی اگه بخوام توضیع بدم ابروم میره بخاطر کرونا هم چون هیچ کسی خونم نمیاد بدتر هم شدم  اصلا نمیدونم چرا یکی از دوستام هست با وحود دوتا بچه ی کوچیک حتی نمازشم قضا نمیشه ک هیچ تمام خونش همیشه برق میزنه غذا هم همیشه میپزه گاهی هم کیک و...بخدا گاهی تعجب میکنم ماشالله ازاین همه زرنگیش حتی میگه اخر هفته ها تمام کمد ها و...گرد گیری میکنم شوهرشم دست ب هیچی نمیزنه اینم بگم امریکاست وچون شوهرش نان بیرون رو دوستنداره خودشم نون میپزه  

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
کو که شوهرم قدر بدونه... منبع درامد اصلی منم..بازم تو کارای خونه دستمو نمیگیره... نمیتونم تایممو ک ...

من بعضی وقتا پیش خودم میگم اگه واقعا شاغل بودم هیچوقت شوهرنمیکردم واقعااا والا براخودم عشق و حال میکردم آقا بالا سربراچیمه وهمیشه ام اینسوالمه ازخانومای شاغل ک واقعاا نونتون کم بود یا آبتون آخه آقا بالاسربراچیتون بود 😒

دیگه میدونی بد یادش دادی از روز اول اگه میگفتی حقوقم براخودمه وکسیو نمیزاشتی تعیین تکلیف کنه ب جیبت اینطوری نمیشد ک دو ورداره برات فک کنه وظیفته

عزیزم شما شاغلي ، انقدر خودتو اذیت نکن ماشین که نیستی شوهرت باید درک کنه یکم کمکت کنه ،خودت هفته ای ...

باید همین کارو کنم...

واقعا نمیشه که هم بیرون هم خونه کار کنم...

همون باید یکی رو بیارم...خیلی تو اذیتم..دوس ندارم خونم اینطوری باشه

😊😊
مردا کلی نگرن ...ما جزیی نگر هی خودمون داغون کنیم سر جزئیات ک به چشمشونم نمیاد اونوقت یه زن پیر و دا ...

وويي نگو راست ميگيا  به نکته ظریفی اشاره کردی از این به بعد هر وقت خواستم عصبی شم یاد حرف تو ميفتم  ريلکس میشم 😁😁😄😄😂😂

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

ای کاش منم اینجوری بودم 

خسته شدم انقدر شستم و سابیدم 

امشب دقیقا دو ساعت تو اشپزخونه تمیز کاری میکردم ، هرشب همین بساته ، هروز جارو و گردگیری و تمیز کاریم به راهه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
استارتر منم الان دقیقا شرایط شما رو دارم منتها من شاغل نیستم و یه بچه یک ونیم ساله دارم و اینکه یکم ...

عزیزم بنظرم شما الان یه خونه تکونی اساسی بکن.بعدش دیگه نزار کثیف بشه.

الان که کروناس و تو خونه ای بهترین کار اینه که خونتو جمع و جور کنی.از وقتت استفاده کن.مثلا دوسه روز بزار واسه اشپزخونه.کل اشپزخونه رو اساسی تمیز کن.داخل کابینت ها و زیر و روشو و...

دوسه روز واسه اتاقا.کلا همه لباسارو بشور اتو کن بزار سرجاش.دوسه روزم واسه پذیرایی.

بنظرم الان که کسی نمیاد خونه ادم و خودتم جایی نمیری بهترین زمان واسه یه خونه تکونیه اساسیه

نمیتونم قضاوتتون کنم ولی بنظرم خودتون مایل نیستید که تمیز باشید.من برعکس شمام.فوق العاده حساس وتمیزم ...

نه باور کن اونطوری نیس که خودم نخوام...

ولی اولش همیشه دوس داشتم و فکر میکردم که قراره با شوهرم همکاری داشته باشیم ولی دیدم اینطور نیس..و کلا بیخیال شدم..منم اشپزی و شیرینی پزی و این چیزام اکی هست..و انجام میدم..ولی کلا جمع و جور کردن و جارو برقی و اینا اصلااااا نمیتونم...

ریخت و پاش و اوووووف...نگم بزات

😊😊
عزیزم بنظرم شما الان یه خونه تکونی اساسی بکن.بعدش دیگه نزار کثیف بشه. الان که کروناس و تو خونه ای ب ...

من شبا با خودم میگم فردااااا دقیقا همین کارو میکنم..فردا میشه میگم ولش کن...وقتی یک ساعت دیگه دوباره همینه و شوهرم رعایت نمیکنه و ...

فقطططط میریزههههه...

😊😊

آخه دونفرآدم چه ریخت وپاشی میتونن داشته باشن؟من یه مدت درس میخوندم تاساعت پنج وشیش درگیرکتاب واینابودم ولی کسی نبود که چیزی بریزه

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
ای کاش منم اینجوری بودم  خسته شدم انقدر شستم و سابیدم  امشب دقیقا دو ساعت تو اشپزخونه تم ...

نه به شما نه به من...😂ولی خوب منم دوس داشتم باور کن شاغل نبودم و با جون و دل تو خونم کار مبکردم و با خودم میگفتم خوب توی خونه من کار میکنم بیرون همسزم...بزام زور هم نداشت ....میگفتم تقسیم وظایفه..

ولی الان زورم میاد و وقتی میبینم شوهرم حتی یه استکان نمیشوره حتی لیواتی که اب میخوره..خوب عصبی میشم..

من هم توی خونه هم بیرون باید کار کنم اون چون مرد هستش فقط بیرون...

😊😊