2777
2789
عنوان

از بچم دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 133 پست

آره دقیقا میدونه بچمو خیلی دوست دارم.هر بلائی سرم میاره،.کتک نمیزنه اما تهمتایی بهم میزنه فحشای میده ک حاضرم زیر دستش بمیرم اما این چیزارو نشنوم ازش

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چشمامو میبندم بچم میاد جلو چشمم

وای داره گریم میگیره بخدا😔😔😔چرا آدما انقدر بی وجدان شدن.بچه ی من ک ببینه ما داد میزنیم اونم عصبی میشه داد میزنه اگرم روم دست بلند کنه بچا ک میترسه گریه میکنه بغلش میکنه ب زور ازم میگیره میبره تواتاق میگه خفه شو گریه نکن بچه ترسیده😭😭😭بخدا حالتو میفهمم خدا خودش کمک کنه

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
آره دقیقا میدونه بچمو خیلی دوست دارم.هر بلائی سرم میاره،.کتک نمیزنه اما تهمتایی بهم میزنه فحشای میده ...

لرا منم فحش میده تهمت میزنه کتک میزنه اونم میدونه نقطه ضعفم بچه هست اما اینبار به خودم قول دادم قوی باشم

وای داره گریم میگیره بخدا😔😔😔چرا آدما انقدر بی وجدان شدن.بچه ی من ک ببینه ما داد میزنیم اونم عصبی ...

این جلوی بچه منو میزنه حتی وقتی دارم به بچه شیر میدم منو میزنه یه جور با شدت میزنه که سینم از دهن بچه کشیده میسه

لرا منم فحش میده تهمت میزنه کتک میزنه اونم میدونه نقطه ضعفم بچه هست اما اینبار به خودم قول دادم قوی ...

خوب میکنه بهترین کاره واسه همون بچه هم بهتره

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
این جلوی بچه منو میزنه حتی وقتی دارم به بچه شیر میدم منو میزنه یه جور با شدت میزنه که سینم از دهن بچ ...

اخخخی الهی بمیرم😔😔😔خداازش نگذره اصلا مثلا گیریم ک تو مقصری بازم گناهه ک این کار ها رو بکنه خدا ب انسان عقل داده ک ازش استفاده کنه دیگه این وحشی بازی ها چیه؟شاید با کار کردنت مشکل داره میگه کار میکنی ب خونه نمیرسی

اخخخی الهی بمیرم😔😔😔خداازش نگذره اصلا مثلا گیریم ک تو مقصری بازم گناهه ک این کار ها رو بکنه خدا ب ...

اتفاقا میگه کارکن حقوقتو بده به من نه اصلا مساله کارکردن نیست 

چند شب پیش شاید یه هفته پیش شب بود پسرمم تو اتاق خودش مشغول بازی بود اتاق کاملا امن بود چیز خطرناک دم دست نبود منم دیدم داره بازی میکنه اومدم یه چایی بخورم سرپا ظرفارو بچینم تو ماشین که نمیدونم این بچه چکار کرد با خودش که خون دماغ شد انقدرررر کتکم زد اصلا تا یک هفته سرمو نمیتونستم رو بالش بزارم 

اتفاقا میگه کارکن حقوقتو بده به من نه اصلا مساله کارکردن نیست  چند شب پیش شاید یه هفته پیش شب ...

اخخخخی ای بابااااا😔😔😔اره بچه ها شیطونن مخصوصا پسرا یهو میبینه ی کار خطرناک از خودشون در میارن

ببین الان تنت کبوده؟میتونی بری پزشکی قانونی ها ک ثبت بشه ب عنوان مدرک این ک بچه رو نداده و رفتین شکایت کردین هم ی امتیازه واسه ت

اخخخخی ای بابااااا😔😔😔اره بچه ها شیطونن مخصوصا پسرا یهو میبینه ی کار خطرناک از خودشون در میارن بب ...

آره فردا میرم تشکیل پرونده و پزشکی قانونی 

میرم تا تهشم میرم هر اتفاقی هم بیفته میرم