2777
2789
عنوان

خانمای عزیز میشه راهنماییم کنین

116 بازدید | 18 پست

سلام من چهار ماهه اقدام بارداری کردم  هر ماه هم پریودم عقب  افتاده مگه نمیگن  عقب افتادن پریود نشانه ای خوبیه یعنی بدن داره اماده میشه برای بارداری پ چرا من باردار نشدم کسی اینجوری بوده  بعد چند ماه حامله شدن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

4 ماه خیلی زوده بابا

اخه من دو بار باردار شدم  مشکل داشتن مجبور شدم  سقط کنم  اون دو بار اولی ماه اول باردار شدم  با اینکه  حلوگیری میکردم  دومی نه  بعد دوماه باردار شدم

اخه من دو بار باردار شدم  مشکل داشتن مجبور شدم  سقط کنم  اون دو بار اولی ماه اول بارد ...

من خودم مجردم .اما میگن باید رابطه مداوم داشته باشی ن اینکه سرشو ول کنی ماهی ۳ بار.و تخمک گذاری رو بدونی  و مداوم نزدیکیکنی🙄 اون موقع اگه تا ۶ ماه باردارنشدی نگران باش

و از رحمت خدا نومید نشوید 💙
 عجله نکن ایشالا میشه😁تو این وضع کرونا اصلا صلاح نیس حاملگی

چون قبل  کرونا  اقدام کردیم  پریودم عقب افتاده  اینا  گفتم حالا که بدنم داره اماده میشه  بیخیال نشم این کرونای که من  میبینم  فکر نکنم حالا حالا جمع  بشه 😀

چون قبل  کرونا  اقدام کردیم  پریودم عقب افتاده  اینا  گفتم حالا که بدنم دار ...

ولی الان وضعیت خیلی نگران کنندست اکثرا میگن باردار نشین چون اینده اون بچه معلوم نیس

و از رحمت خدا نومید نشوید 💙
خب کمخونیتو جبران کردی؟ الان ب حد نرمال رسیدی تالاسمی برا کمخونی حتی بچه ب دنیا بیاد بعد دوماه میمیر ...

رفتم  گفتن تازه  تو اصفهان  دارن رو همچین پروژه ای  تحقیق میکنن   چند جا  رفتم  دکتر اصفهان  یزد  کرمان تهران  بندرعباس  همه  حرف شون  یکیه 

خب خودت شروع کن بیشترخانما کمخونی دارن ولی ممکنه شوهرتم کمخونی داشته باشه شروعکنید هردوتاتون تا ی سال کامل قرص اهن بخورید یعنی همه خانما بعد پریودی باید ی بسته قزص اهن بخورن شماهم بخور بزارکمخونی ب حد نرمال برسه حتما سه شیره رو بخور خیلی زیاد کمک میکنه طب سنتی هم رفتی یا نه؟

خب خودت شروع کن بیشترخانما کمخونی دارن ولی ممکنه شوهرتم کمخونی داشته باشه شروعکنید هردوتاتون تا ی سا ...

طب سنتی یه بار رفتم یه قرصی  بهم داد ببخشید همه اش داخل سرویس بهداشتی  بودم