2777
2789
عنوان

سوال خانومانه بیاید لطفا

164 بازدید | 28 پست

سلام دوستان

من تازه وارد دوره جوانی شدم اما متاسفانه رنگ سطح خارجی واژنم خیلی تیره شده و شکلش یکم چروکیده شده و اصلا شبیه واژن دخترای جوون نیست اونجور که باید با طراوت باشه نیست...به نظافت و تمیزی هم خیلی اهمیت میدم ولی الان نمیدونم چیکار کنم.‌.میشه بدون تبلیغ کردن برای این دکتر و اون دکتر تجربه هاتون رو چه خانگی چه با لیزر و این چیزا بهم بگید؟...میدونم‌رنگ واژن به ژنتیک بستگی داره و مال خیلیا نسبت به رنگ پوستشون یکم تیره تره ولی مال من خیلییییی رنگش متفاوت با پوست بدنمه یعنی تفاوتش واقعا محسوسه 

ممنون میشم راهنماییم کنید

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر کن .کرم سفیدکننده بیوبالانس ام خوبه ولی بایدمدت زیادی ازش استفاده کنی وقیمتشم بالاس

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

شما باید فقط عمل زیبایی بکنی. لابیا پلاستی واسه. حالت نامتقارن وچروکیده بودن😇

واسه رنگشم من پیشنهادی ندارم و نمیدونم

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
لیزر کن .کرم سفیدکننده بیوبالانس ام خوبه ولی بایدمدت زیادی ازش استفاده کنی وقیمتشم بالاس

اگه واقعا تاثیر داره میخرم خودتون تاثیرشو دیدید؟

و اینکه حدودا بعد چه مدت استفاده تاثیر داره؟

قیمتشم حدودی بگید ممنون میشم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
شما باید فقط عمل زیبایی بکنی. لابیا پلاستی واسه. حالت نامتقارن وچروکیده بودن😇  واسه رنگشم من ...

ممنون...ولی راستش یکم میترسم از این عمل...خطرناک نیست،؟

راستش به نظرم این اتفاقات برای سن من خیلی زوده...حالا اگه یه خانوم ۴۰ ساله متاهل بودم قابل درک بود ولی الان اصلا نمیدونم چرا این جوریه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

سلام من تجربه لیزر رو دارم راستش خیلی تغیر نمیکنه و پوست روشن نمیشه اگه خودشو بکشه دیگه دو درجه پوست روشن میشه

ولی برای روشن کردن میتونی از ابلیمو استفاده کنی یا جوش شیرین که بنظرم جوش شیرین خیلی موثره چون لایه بردار قویه...

ولی بدیش اینه که اگه ازشون استفاده نکنی دوباره بعد یه مدت به حالت اول برمیگرده 

و یچیز دیگه اونم اینکه اکثرا این مشکل تیرگی رو دارن و خودت و درگیر این مسله نکن

اگه واقعا تاثیر داره میخرم خودتون تاثیرشو دیدید؟ و اینکه حدودا بعد چه مدت استفاده تاثیر داره؟ قیمت ...

آره خودمم تاحالا3تاشو خریدم تا25درصدجواب گرفتم قیمتش الان حدودا200 تومنه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚